Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti szeretitek a reggeli kényeztetést, vagy nem mindenkinek jön ez be? L
Egyszer volt h egy pasival együtt aludtam. Este szexeltünk, és gondoltam reggel meglepem, és egy kis simogatással, orállal ébresztem.
Mikor simogattam azonnal felkelt, és mire az alsójához értem volna azonnal felugrott, és ki ment a mosdóba, meg el ment kávéért.
Én tettem akkor vmi rosszat? Vagy nem kellett volna "letámadnom"?
Azóta nem merek senkinél sem kezdeményezni. :(
Szerintem beszéld meg vele, így kapásból én is valami olyasmire gondoltam volna, hogy zavarban van vagy valami miatt úgy gondolta, hogy neked majd nem lesz jó így inkább menekült.
Ne vedd magadra semmiképp, meg ha azóta más pasinál vagy akkor esetleg puhatolózz de szerintem a többség örülne neki.
Úriember nem akar az első randin a nő szájába hugyozni.
A legtöbbünknek reggel eléggé kel pisilni.
Ami engem illet, imádok álló fasszal egy csaj szájában ébredni, főleg ha le is nyeli az uccsó cseppig! Ilyen önzetlen kedvességet egy finom gyengéd orgazmusig nyalással, és mivel addigra úgyis újra állok, egy finom "durr tövig a faszt" döngetéssel szoktam meghálálni. Az elsőt kéjes nyögdécselés és sóhajtozás, a másodikat sikítások szokták kísérni! ;)
A pasi egy lúzer, felejtsd el!
Vagy csak öreg a kolléga,és már nem áll az ágyűcső korána reggel.
Lehet nagyon korán volt,pl hajnali négykor nem biztos hogy kedve volt.
Különben reggel én is inkább aludnék tovább,este vagy délután jó csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!