Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem áll fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éve élünk együtt a párommal (ő 45 éves, én 37)

Az utóbbi egy évben meglehetősen megritkult az együttlétek száma.

Ő azt mondja, hogy nagyon kíván, de ennek ellenére csak egy pár percig áll neki, aztán lelankad.

Tud valaki valami okosat erre?

Lehet, hogy túl szőke vagyok, de nem úgy van, hogy kíván=feláll?

2020. jan. 20. 19:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
25%

Én nem mennék orvoshoz. Meg miért ne maszturbáljon, azzal mi a baj? Inkább az baj, ha nem maszturbál, nem?

Ha magamból indulok ki a merevedési problémáknak lelki okai vannak mindig. Nálam ez a tapasztalat.

Nem biztos, hogy kíván, mi mást mondhatna, mondhatná azt, hogy nem kíván? De lehet volt már korábban is ilyen nála, és ráparázott megint valamire. Éreztesd vele, hogy biztonságban van, hogy kell neked.

Futás, testmozgás sose árt. Dubjatok be pár új szitut, kötözés, dujatok a konyhaasztalon, ha még nem volt, küld el szexboltba vegyen valamit, ami izgatja... stb.

2020. jan. 21. 09:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!