Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, hogy reagalnatok, ha kiderulne, hogy a pasitok volt mar prostinal?
Meglepodnel, mennyire nagy reszuk volt.
Kerdes, rosszabb prosti ovszerrel, mint egy hetente tobb pasival gumi nelkul hentergo lannyal?
Meg kamionsor, legalja volt, vagy mas kategoria?
Azt tartanam fontosnak, biztos-e, hogy nem kapott-e herpeszt meg hasonlokat.
Ha védekezett akkor nem zavarna .
Én is benne voltam a szexiparban tudom milyen
5 éve ki száltam belőle...
Akkor zavarna ha olyan lánnyal lett volna aki gumi nélkül is vállalja.
26N
Férfiatlannak tartom. Egy jó pasi szereti csapni a szelet a nőknek, a folyamatot, amíg beleimádkozza őket az ágyába. Aztán persze élvezheti munkája gyümölcsét, akár többször is, ingyen, ha ügyes, kötöttségek nélkül, több nővel is.
Persze van, aki úgy éli ki magát, akkor érzi, hogy ő a fszagyerek, ha fizet a szexért. Mert ő olyan király, annyi lóvé van, hogy ezt is bármikor megteheti. A saját testénél mi többet adhatna egy másik ember? Semmit, az a legdrágább, totál alárendeli magát az akaratodnak a pénzért, ami izgalmas.
Mègis az a tapasztalatom, hogy inkább csak lustaságból járnak el a pasik. A lyukért fizetnek, ami lehetne egy 70 éves mamié is, abszolút tesznek a prosti személyére.
A filmek, sorozatok nagyon elferdítik a dolgokat, mert a kva sem fogja a lelked ápolgatni. Szóval ha ennek reményében indulna bárki neki, ne tegye. Az élet nem egy romantikus dráma. Válasszatok inkább pszichológust.
Engem is zavarna. Megpróbálnám magam túltenni rajta, mivel ez a múlt része, de biztos vagyok benne, hogy elég nehezemre esne. Egyrészt amiatt, hogy miért csak most mondta el, másrészt, hogy nem kaphatott-e el valamit, harmadrészt, meg kicsit csalódnék, hogy erre volt szüksége..
Abban igazatok van, hogy egy gumi nélkül mindenkivel leálló lány se jobb semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!