Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanám a barátomnak a vágyamat, de félek a reakciótól? 18L
Nagyon foglalkoztat a BDSM. Azt akarom hogy bánjon durván velem. Ragassza be a számat erősen, kösse meg a kezeimet. Mutassa ki hogy az övé vagyok, ő kontrollál. Ezt élvezném. Sosem tudok elmenni a barátomtól a sima, finom szex egyáltalán nem az én műfajom, úgy érzem. És ez őt is frusztrálja hogy nem tud nekem örömöt okozni. El is megy tőle a kedve
Félek hogyha ezt elmondanám neki hogy mire vágyok, kiakadna?
Mert szted így nem akad ki h nem tud neked orgazmust szerezni?
Ha nem tudja h te mire izgulsz fel igazán,akk h várod el tőle h eljuttasson a csúcsig?
Minek titkolod el h mit szeretnél? Látszik h éretlen vagy még.
#5 igaza van. Ne utalgass, ne finomkodj. Kérdezd meg, akarja-e, hogy rohadt nagyokat élvezzetek? Ha igen, te tudod mit akarsz. Szóval, vagy mutassa meg az ágyban, hogy ő a férfi, és keményen csináljon meg, de kíméletlenül, vagy ha ez neki nem pálya, akkor ennyi volt, akkor nem passzoltok egymáshoz. Adj neki időt, h elgondolkozzon, és ha megemészti, lehet neki is bekattan valami, és legközelebb egészen máshogy fog hozzád állni. És onnantól elmerülhettek a bdsm játékokban, lépésről lépésre.
Az a helyzet, hogy még nagyon fiatalok vagytok. Én az első szexelős kapcsolatomban ezt kihagytam, és a mai napig bánom (F vagyok, már nem kisfiú). Mindig inkább a sub oldal vonzott, és ez a lány is eléggé határozottnak és keménynek mutatta magát (ezért is izgatott és eszerint is próbáltam bánni vele), pedig mindig akkor izgult fel, amikor lenyomtam a csuklóját az ágyra és így, leuralva nyomtam. Ha akkor ez tudatosult volna bennem, akkor nem erőltettem volna mindenféle más játékokat, és nem is finomkodtam volna. Ma már 100, hogy nagyon kemény partykat tudtunk volna csinálni, de béna voltam, tapasztalatlan, nem vettem a jelzéseket, és magamat sem ismertem.
Szóval, ha az a lány így tudta volna h mi kell neki mint a kérdező (nem tudta..) és így megmondta volna, akkor nem maradt volna ki ez a dolog. De nem vagyunk egyformák!
Sok sikert, hátha!
Minden nő félre dug, aki nincs rendesen - az igényeinek megfelelően - kielégítve!
Legfeljebb nem köti az orrodra...
Mindenképpen mond el hiszen nincs veszteni valód. Ha neki is bejön ez akkor nyertél...ha nem mondod el úgy is gond lesz előbb utóbb....
Ha viszont nem egyeztek szexuálisan akkor -bármilyen keményen hangzik-nincs jövőtök együtt....
Kommunikáld le neki, nincs mese. Nem fog működni ha nem beszélsz. Sajnos a telepátia nincs a pasik repertoárjában. Amúgyis egy idő után meg fogod unni ha nem működik abból pedig csak a baj van.
( Eszembe jutottak az első élményeim, engem senki nem világosìtott fel, hogy a pasit nem kötözzük ki. Csak a húszas éveim elején pottyant, hogy nem egészen hétköznapi az ízlésem 😂)
Ha fiatalon kinyitom a csipogómat sok rossz kapcsolatot úsztam volna meg. Alapjáraton az őszinteség és a bizalom fontos egy kapcsolatban. Játékosan is kezdhetitek vannak cuki szőrös játék bilincsek is a földön attól nem szalad el egy pasi sem, vagy sálakkal is mókás lehet neki. Vezesd rá, kommunikálj.
Mondd neki hogy te : nem szeretkezni akarsz,hanem baszni.. durván
( BOCS el kellett sütnöm az ötven árnyalat poént)
Magam is szeretem a durvulást. Én elmondtam páromnak, és szerencsére elvezi ő is. 27n
#17: igaz. En azt mar nem olvastam el, csak a kerdest.
10-es voltam
Vezesd rá, kérdező.
Ha pedig nagyon nem akarja, akkor talán nem vagytok egymásnak valóak - még ha nyers is vagyok.
A kapcsolatban fontos a szexualitás. Szerencsére az én páromnak is bejön ez a dolog, szeret dominálni... Csütörtökön kapok is tőle egy kemény fenekelést, úgy, hogy előtte felhelyezi nekem a plugot. Már nagyon várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!