Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti férfiként tartanátok attól, hogy a barátnőtök, aki előttetek senkivel nem volt, szakít egy idő után, hogy kipróbálhassa mással is a szexet?
Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 20:08
11/21 anonim válasza:
ha a koromból indulok ki(40) és a kérdéses barátnő pld 20-22 éves lenne,akkor úgy gondolom volna rá esély hogy a lány félrelépjen tapasztalatokat gyűjteni. ehhez még egy kevésbé stabil anyagi és érzelmi kapcsolat is rátehet egy lapáttal.
12/21 anonim válasza:
Nem ezért ér véget egy kapcsolat, hanem mert nem nyújtasz neki eleget!
Ha kiegyensúlyozott, megvan benne a testi-lelki harmónia (s igen, a változatos, rendszeres, kielégítő sőt feeeeeeeeeergetes szex is) akkor nem lesz kíváncsi arra egyik fél sem, hogy másokkal is kipróbálja.
13/21 anonim válasza:
#12 Kivétel az új faszra/puncira való igény, amit a legváltozatosabb szexszel sem lehet kielégíteni.
14/21 anonim válasza:
Nekem a párom volt az első, és 5 év kapcsolat után se érdekel hogy milyen mással, sőt, bele se akarok gondolni. L
15/21 anonim válasza:
Minden első kapcsolat ezért fut zátonyra. Mi ebben az újdonság???
16/21 anonim válasza:
Minden nőnél számolni kell ezzel a lehetőséggel mindegy, hogy előtte mennyi partnere volt.
17/21 Lacc80 válasza:
Ez önbizalomhiány. Ha megtörténik, úgyis megtörténik. Én sose tartottam ettől.
18/21 anonim válasza:
Én nem problémáznák ezen, engem nem zavarna h másokkal is szexelne.
19/21 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de én félek ettől, hogy előbb utóbb rájön a párom, hogy neki több kell, hiába jó köztünk a szex.
20/21 anonim válasza:
Nem tudom miért letten lepontozva amiatt mert én az első páromon kívül nem vágyok másra. 5 éve vagyunk együtt, jó a szexben, szóval bennem csak az van hogy isten ments hogy még valakivel lefeküdjek, mert kitudja hogy milyen béna lenne más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!