Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csinálta nekem vibrátorral és most enyhén véres, lehet nagy bajom?
Kicsit erősen csinálta dildóval de nem annyira. Most mentem el wcre kb 2,5 órával az eset után és bőséges fehéres váladek volt a bugyimon enyhén barnás rózsaszínes árnyalatban tehát az vér. :///
Feljebb nyúltam és ott már vízszerű normál megszokott váladék van.
De az is lehet hogy most van ovum de nem szoktam verezgetni menzeszen kivul.
Csináljak ebből nagy ügyet vagy ne?
Nem szeretnem ha rakos lennek vagy ilyesmi.
Segítsetek legyszi
Rákos?
Jaj ennyire eszetlen hogy lehet vki? D*gni tudsz, de agyad nincs hozzá?
Legközelebb legyen kicsit óvatosabb a pasid.
én kértem hogy csinalja erősebben amikor mar közel voltam -.-
és tegnap is csináltuk ezt de akkor nem volt véres folt
azért gondoltam hogy esetleg nem attól van
nem ettől. hanem hogy a rák okozza a vérzést nem is az amit csináltunk.
remelem abbamarad most megneztem belul es ott mar nem olyan
Nagyobb bajod nem lehet tőle - azt már éreznéd és piszkosul fájna. Egyszerűen felsértette a hámfelületet, vagy a méhszáj-nyakat. Ez van, használjatok legközelebb több sikosítót és ne nyomja olyan mélyre. Az is lehet, hogy csak egy átmeneti pecsételő vérzésed van, azt "piszkálta ki". Nem lesz semmi bajod, de attól legközelebb csináljátok kicsit óvatosabban, ésszel.
Rákod nem ettől lesz, hanem a HPV-től, kérj szűrést a nődokidtól, vagy oltást ellene.
Rákos akkor leszel ha sűrűn váltogatod a pasikat összeszedsz hepatitis-t mert nem húztok gumit.
Picit felsértődött a hámréteg ez előfordul a legnagyobb óvatosság ellenére is ha nincs még jól "bejáratva" a punci. Elmúlik, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!