Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve vagyunk házasok, a férjem azt találta ki, hogy szeretné ha előtte más pasival szeretkeznék, majd vele. Valakinek van ilyen tapasztalata? Bele menjek?
Mi ezt rendszeresen csináljuk, nagyon feldobta a kapcsolatot. Néha ő hoz nőt, néha én srácot, vagy fordítva. De van, amikor mi csatlakozunk be másik párhoz együtt vagy külön. Nagyon izgató.
28F
Szerintem ne menj bele.
Engem bánt is a mai társadalom ismerkedési szokása, illetve, h a szex már nem annyira intim dolog, mint régen..
Számomra egy kapcsolatban/ házasságban, nem fér bele ilyesmi, még ha kérnék sem. Azért vagyok kapcsolatba, mert vele akarok lenni és nem más farkán ugrálni közben- még ha a párom is kérné, egyből nemet mondanék. Tiszteljük egymást, a kapcsolatot.. ez nem erről szól. Ha már plusz partnerek bevonása a kérdés kapcsolat fellendítése miatt, az veszett ügy, seb nyalogatással csak rosszabb lesz.
Ha belemész, akkor ott lesz a pakliban, hogy utána a fejedhez vágja, hogy képes voltál előtte mással dugni. Vagy ő kívánja meg a pasit.Aztán jöhetnek a nők is sorban majd a házasságotokba.
Egyszerűen unalmas már neki csak veled. Ez a valóság.
"#6 valóban nem 1920 van.. nyugtasd magad ezzel, h ez miatt vagytok boldogok. Elég szomorú, hogy ketten nem tudnátok másképp megoldani a boldogságot és a harmóniát a kapcsolatotokban. Egészségetekre!"
2020-ban illene eljutni oda, hogy ne okozzon lelki feszkót és átnevelési késztetést a tudat, hogy nem mindenkit ugyanaz tesz boldoggá, mint téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!