Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket mennyire izgat a fenék nyalás? Mit gondoltok róla? Persze tiszta, igényes, ápolt nő esetében. (Meg nyilván nem arra kell gondolni, hogy a sz. Rt nyald ki belőle :D) Személy szerint nekem nagy kedvencem. 22/L
Engem tud kellemes érzéssel eltölteni azis ha én csinálom v ha a bnőm az is.
32F
Imádom! Tényleg el tudsz élvezni attól hogy csak nyalom a feneked?? Ezt Nagyon szívesen kipróbálnám. :D
34F
#9-es,
Nem jól futsz neki, ha a csajod nem hagyja :-)
Ezt ugy kell csinálni, hogy nem is veszi észre, csak élvezi.
Pl jó sokáig puncinyalás-ujjazáskor szépen elkezded halálfinoman karmolni a punci és popsi közötti kis bőrt és egyre lejjebb a popsilukat is körbe-körbe. Látni fogod a reakciót, majd néha a nyelveddel ugyanezt. Csak azt érzni a lány, hogy : húúú de isteni finom. És egyre többször a nyelveddel tévedsz oda, de nem megdugni kell a nyelveddel, csak körbe-körbe nyalni épp hogy hozzáérve.
Magyarul rávezetni, hogy húúú de finom.
Mindig mindenütt azt olvasom, hogy megbeszélni, megbeszélni megbeszélni. Én ezt nagy hülyeségnek tartom. Mert akkor nem az "érzelmi alapon felfedezni a másikat"-tól lesz élmény és orgazmus, hanem a tudatos cselekvéstől, amit ugye megbeszéltünk. (de csak talán !!!)
És nem megtanulni kell szexelni, hanem élménnyel játszva önzetlenül kényeztetni a másikat és csak akkor lesz élmény (olyan igazi), ha a felfedezéser van idő, belső késztetés.
A többi csak olyan mint a számitástechnika által emberekbe sulykolt 0 és 1, a vagy vagy világ, iparszerű.
Ez tetszik hogy egy csaj elmegy az ilyentől, amikor egy szép popsit nyalhatok olyankor majd szét tudna durranni a szerszám, néha volt hogy nyalás közben el is mentem.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!