Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy alakult, hogy spermas lett az agynemu. No vagyok, es valakivel voltam. Alabb reszletezem. Szerintetek ket harom nap mulva erezni fogjak masok a sperma szagat az agynemun?
Nincs lehetosegem kimosni, vendegkent kaptam egy lakreszt. Annyira tisztan tartom a konyhat is, de varatlanul ugy alakult, hogy valakivel nagyon megtetszettunk egymasnak es mire agyba kerultunk, sajnos ittunk is es a fejem teljesen elvesztettem.
Meg ismerosok is latni akarnak itt. En nem erzek semmit, mert itt vagyok regota es annyira baba volt a fiu, olyan szagtalan.
Szállodában, panzióban is lehet kérni ágynemű mosást, minden nap akár...
Nálam lenne több napra vendég, s kérné, hogy mossuk ki az ágyneműt, nem kérdezném meg, hogy befosott-e, simán elfogadnám, s kimosnám vagy megmutatnám a mosógépet, ha ragaszkodna hozzá. Nem agyalnék, megizzadt éjszaka, fosott, menstruált vagy dugott... Te kissé igénytelenek tűnsz, szegény baba fiú.
Érezni nem fogják, de elég gáz, hogy te meg a száradt spermás ágyneműben fogsz aludni napokig..
#11-el értek egyet. Szólj annak, akinél laksz, hogy ki kéne mosni. Én se kérdezősködnék, hogy miért. Tegyük fel menstruálsz és tiszta vér lett, akkor is letakarod és abban alszol egy hétig? :O
Nem a szagát, de a foltot észreveszik majd.
Ahol kezet lehet mosni ott egy foltot is ki lehet szedni.
Reggel teszel alá egy törölközőt, víz, szappan, dörgölés. Estére megszárad, és akkor nem veszik észre a befogadóid, hogy random pasikat hordasz fel a kölcsönlakásba.
Az egy vagy ketto konstruktiv valaszt koszonom.
Ketto paplan van dupla agyon. Nem latszik a folt.
A tobbieknek kellemes lelki szegenyseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!