Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ugy alakult, hogy spermas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy alakult, hogy spermas lett az agynemu. No vagyok, es valakivel voltam. Alabb reszletezem. Szerintetek ket harom nap mulva erezni fogjak masok a sperma szagat az agynemun?

Figyelt kérdés

Nincs lehetosegem kimosni, vendegkent kaptam egy lakreszt. Annyira tisztan tartom a konyhat is, de varatlanul ugy alakult, hogy valakivel nagyon megtetszettunk egymasnak es mire agyba kerultunk, sajnos ittunk is es a fejem teljesen elvesztettem.

Meg ismerosok is latni akarnak itt. En nem erzek semmit, mert itt vagyok regota es annyira baba volt a fiu, olyan szagtalan.

2020. jan. 16. 09:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szállodában, panzióban is lehet kérni ágynemű mosást, minden nap akár...

Nálam lenne több napra vendég, s kérné, hogy mossuk ki az ágyneműt, nem kérdezném meg, hogy befosott-e, simán elfogadnám, s kimosnám vagy megmutatnám a mosógépet, ha ragaszkodna hozzá. Nem agyalnék, megizzadt éjszaka, fosott, menstruált vagy dugott... Te kissé igénytelenek tűnsz, szegény baba fiú.

2020. jan. 16. 10:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú kérdésre rövid válasz: NEM.
2020. jan. 16. 10:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Érezni nem fogják, de elég gáz, hogy te meg a száradt spermás ágyneműben fogsz aludni napokig..

#11-el értek egyet. Szólj annak, akinél laksz, hogy ki kéne mosni. Én se kérdezősködnék, hogy miért. Tegyük fel menstruálsz és tiszta vér lett, akkor is letakarod és abban alszol egy hétig? :O

2020. jan. 16. 11:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szagát, de a foltot észreveszik majd.

Ahol kezet lehet mosni ott egy foltot is ki lehet szedni.

Reggel teszel alá egy törölközőt, víz, szappan, dörgölés. Estére megszárad, és akkor nem veszik észre a befogadóid, hogy random pasikat hordasz fel a kölcsönlakásba.

2020. jan. 16. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
33%
kamu
2020. jan. 16. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát a többieknek ne engedd hogy az ágyneműbe élvezzenek. :)
2020. jan. 16. 12:09
 17/22 A kérdező kommentje:

Az egy vagy ketto konstruktiv valaszt koszonom.

Ketto paplan van dupla agyon. Nem latszik a folt.

A tobbieknek kellemes lelki szegenyseget.

2020. jan. 16. 12:45
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Amikor ilyen szitu volt a lányoknál (nyugi külföld, ott legális) akkor valamilyen aroma illattal volt utána átfújva az ágy. Mondjuk szegfűszeg illóolaj. És tudott fogadni egy nap több embert is és nem érezte a szagot egyik sem.
2020. jan. 16. 12:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szaga nem lesz, de foltként látszódni tud. Egy vizes szivaccsal szedd ki ha nagyon foltos (ue. bejön a kárpiton is).
2020. jan. 16. 12:51
 20/22 A kérdező kommentje:
Ertem. Tehat Magyarorszagon gumi nekul szexelnek a prostitualtak es Magyarorszagon egy kulfoldi no es egy sved fiu nem tetszhet meg anelkul egymasnak, hogy az ne valami bunugy legyen. Ertem.
2020. jan. 16. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!