Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen típusú csúnya?
2020. jan. 15. 21:38
11/22 anonim válasza:
Élőben volt már ilyen mellhez Szerencsém... Én nagyon élveztem tehát nekem bejött... A rajz nem adja vissza a valódi szépségét
12/22 anonim válasza:
Teljesen rendben van, normális ember erre nem mondana nemet, inkább azt, hogy mikor lovagolsz már rajta hogy közben fogni tudja :)
13/22 anonim válasza:
Szerintem szép az ilyen mell is. Egyébként meg a mell szép ha nagy, ha kicsi, ha kerek, kancsal, lóg, vagy épp nem, ha kis bimbis, ha nagy bimbis, ha felfelé néz, ha már kicsit lógatja orrát...
Úgy vagyok a mellel, mint Gombóc Artúr a csokival :)
14/22 anonymousreview60 válasza:
Nem csúnya. Nem bombázó, de szép.
15/22 anonim válasza:
nem az,bár lehetne valami normál kjép,nem egy rajz.
16/22 anonim válasza:
Már azt hittem csak én vagyok ilyen elcseszett, hogy így állnak a melleim. De ezek szerint nem. Mondjuk annyira nem a legszebb, mert állhatna előre. De leszámítva ezt, lehet szép.
17/22 anonim válasza:
egnap 23:25
Ha előre állnak az se lenne jobb mert ha gerincre vág a Férfi akkor úgyis így fog állni mint a képen :D
Ne szégyelld te se a melleid mert nem csúnyák egyáltalán
18/22 anonim válasza:
Attól függ hány évesen. Hány éves vagy kérdező?
19/22 anonim válasza:
Az ilyen mell nagyon szépen mutat a dekoltázsban, és sokáig megmarad feszesnek. Egyáltalán nem csúnya, viszont izgalmas!
20/22 anonim válasza:
Dehogyis.remek cicik a baba és a te is értékelni fogjátok szoptatáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!