Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet egy kapcsolatban, ha a ferfi nem igazan kezdemenyez szexet?
Figyelt kérdés
Simogat, olelget de a lenyegre nem ter ra. Most is bealudt.2020. jan. 14. 21:59
21/24 A kérdező kommentje:
Hát nincs szerencsém a párkapcsolatok terén, ezért is halogattam 26 éves koromig, volt egy rossz megérzésem is, ami úgy látszik be is igazolódott. Főleg, hogy a családban nem egy félrelépéses eset történt, szerintem ez sincs jó hatással rám.
2020. jan. 15. 22:54
23/24 anonim 

válasza:

Ez mindig hatalmas gond bármelyikük is csinálja! Nálunk is ez van. Meguntam. Összefuthatnánk hogy segítsünk egymáson. :D
35F
24/24 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma és most már többet is tudunk találkozni szerencsére. Úgy érzem harmonizálódott a kapcsolat minden tekintetben. 🙂 Az elejét egy kicsit elrontotta azzal, hogy a nem túl szép múltjáról beszélt, de most már én is lehiggadtam. Ami megtörtént, az megtörtént. Visszafordíthatatlan... De én úgy hiszem, megváltozott pozitív irányban. És én is megígértem, hogy semmi féltékenységi jelenetet nem csinálok. Ez az ő lelkiismerete. Ha félre akar lépni, úgyis megteszi. Ha igazán szeret, akkor kitart és ha nem szeretne nem jönne minden hétvégén, sőt most már ott tartunk, hogy hétköznap is be tudunk iktatni 1-2 napot, mert hiányzunk egymásnak.
2020. jan. 19. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!