Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más férfinak is van ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfinak is van ilyen teljesítménykényszere?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin meg néha élőben is panaszkodnak a lányok, hogy a párjuknak 5 perc a szex és nem érdekli az ő orgazmusuk.

Hát nekem pont forditva van, szex elején automatikusan beüt hogy minimum kell orál, ujjazás, hosszas előjáték, alatta orgazmus, 3-4 póz, érzékiség és vadság keverése, minimum 1 óra szex stb hogy jó legyen a nőnek és negy közepes élmény legyek. Persze ebből teljesítménykényszer lesz és nekem kb munka lesz a szexből, megölve az örömöt, alkalminál meg extrán rástresszelek hogy jo legyen a lánynak és pont emiatt vallottam 1x csődöt..ha értitek.

Más ezt hogy kezelte?

24/F

2020. jan. 14. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt,de csak száz felett kezdtem úgy kiégni mint te.

Keress egy nálad is teljesítménykényszeres lányt!

Fel fogsz szabadulni.

2020. jan. 14. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha életedben másodjára szexelsz, az jobb lesz.
2020. jan. 14. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom te milyen lányokat szedsz össze, de akikkel én együtt voltam, azoknak 10 perc kemény bäszás kell, nem órákig tartó lepedőakrobatika. Igen, igénylik előtte az előjátékot, de ebben semmilyen kényszer nincs, az neked is lehet ugyanúgy kellemes.
2020. jan. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!