Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy orálozás közben annak ellenére a szátokba élveztek, hogy nem akartátok?
Pl. Nem szólt, hogy el fog menni.
Mi volt a reakciótok?
Azért észre lehet venni amikor közel a csúcs, de ettől még illik megkérdezni előtte, hogy hova mehet. Ha megkérik, hogy x helyre ne menjen akkor azt meg tartsd tiszteletben!
A konkrét esetedre visszatérve: attól hogy hallgatsz róla még megtörtént, mondj legalább annyit, hogy bocsi, szóltam, de... - s figyeld a reakcióját. Lehet tetszeni fog neki és akkor semmi baj, de lehet azt kéri soha többet akkor azt meg fogadd el.
Nekem sose szólnak, és nemis érdekel, mindigis lenyeltem.
Úgy vagyok vele ha a csaj neki áll orálozni akkor fejezze is be rendesen, ne kelljen azzal sz.rakodni hogy most hova élvezzen a párom, ezeket a nőket nemis értettem soha.
22N
De érdekes, itt mindenki nyeli..... én eddig csak a következő típusokkal találkoztam:
1. “Szólj mielőtt elmész” = nem akarom, hogy oda élvezz el. Ha megteszed, többet nem veszem a szamba sem.
2. “Majd jelezz” = el mehetsz, de nem akarok fuldokolni, es azt se szeretnem, ha pont nincs szamba es minden tiszta olyan lesz.
3. “Felejtsd el” = nem fogom a szamba venni.
Szóval aki azt mondja, hogy nem szeretné, de te ennek ellenére elmész a szájába, majd erre ő úgy reagál, h mmmm, hat pont most lövi tele a számat a köcsög, vagy nem mond rá semmit, hanem akkor megteszi, mintha misem történt volna, es utána sem csesz le, akkor vagy kamu a kérdés, vagy nagyon értelmiségi szintű csaj lehet.
Olyan volt, hogy nem szólt, de nem az akaratom ellenére :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!