Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izgat a hármas szex mind2 feláll@sa akkor az azt jelenti h biszex vagyok? L
Izgat a 2F1L vagy a 2L1F felállásban.
Ha az utóbbi lenne akkor én max csókig mennék el egy másik lánnyal, de izgatna ha látom h a partnerem őt is d*gja. Max ha kiakarna ny*lni akkor lehet h azt is megengedném neki.
Ez azt jelenti h bi vagyok?
Mert amúgy nem vonzódom a nőkhőz.
Nem biztos, de ha izgat, akkor szerintem ne idegeskedj rajta :)
20/L
Nem hinném, hogy ettől bi lennél. Bár igazából nem kell, hogy a másik lánnyal is "törődj" a 2L1F felállásban. Amúgy szerintem a kinyalás a személytelenebb dolog, csók közben kvázi szembe kell nézned vele. Az inkább csak a pasinak lenne izgató látvány. De az egész inkább csak amolyan pajkosság, érdekesség.
Mondjuk én heteró pasiként nem szívesen engedném, hogy leszopjon egy másik pasi, vagy másképp próbálkozzon. De a csók az teljes mértékben ki van nálam zárva hímnemű egyeddel. Viszont az igaz, hogy a lányoknál ez kicsit másképp van. A legtöbb nő nem irtózik más nők érintésétől, puszitól, stb.
Nemtudom ti csajok, hogy vagytok vele, de szerintem 1 hetero ember nem smárol a saját nemével.
Én biztos okádék 1 ilyentől.
33/F
Ugyanígy vagyok vele, talán picit többe is belemennék a lánnyal. Nem hiszem hogy ettől biszex vagyok feltétlen mert kettesben a csajjal nem érdekelne inkább a hármas helyzet maga hozná az izgalmat.
A 2 pasis felállás jobban érdekel, és persze úgy hogy a srácok is foglalkoznak egymással. De nem hiszem hogy erre valaha is lesz lehetőségem mert a párom teljesen hetero. 28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!