Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Lányok, van olyan köztetek aki szereti, élvezi a szopást és nem csak a partnere kedvéért csinálja?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 14:15
11/18 anonim válasza:
rég rossz, ha kényszerből teszi vki. azért az már durva és nem is értem, egy szexben mit nem elehet szeretni :) aki undorodva gondol rá, ott vmi gond van
13/18 anonim válasza:
Én szeretem, de sokáig nem tudom, mert fáj.
15/18 anonim válasza:
Persze, egy idő után megfájdul az állkapcsom. Műtét után érzékenyebb lett.
17/18 anonim válasza:
A párom ráfeledkezik és mindketten élvezzük.
:)
F66/N62
18/18 anonim válasza:
akkor azt prbáljátok ki, milyen amikor csávó csinálja! én heteró fiúként olykor szopatok srácot, de nem lehet egy lapon említeni a két nem tehetségét, jobb az érzékük hozzá :XD (nyilván nem kölcsönbös, nem vagyok homó, de azt bírom, mikor kis torkosborzot játszik a csávóka, na meg eleve keményebben lehet neki adni, mint egy lánynak ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!