Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igazi szépség van itt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi szépség van itt?

Figyelt kérdés
Mivel lehet "megfogni" és megtartani benneteket?

2020. jan. 13. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem önbizalomból írom hogy az vagyok, hanem eddig mindenki azt mondta hogy gyönyörű vagyok, és minden nap jön is 10 jelölésem facebookon, modellnek is fel akarnak kérni (egyszer modellkedtem is), stb.

Na szóval

Megfogni: humor, kedvesség, aranyosság, figyelem

Megtartani: szintén ezekkel, plusz törődéssel és hasonló személyiséggel

A barátom szegény és elvileg nem nagy szépség (legalábbis mindenki megszólja hogy ilyen szép nőnek hogy lehet ilyen barátja), mégis 5 éve vele vagyok, szimplán ezek a tulajdonságok végett.

2020. jan. 13. 13:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én sajnos mindig a nagyon szép csajokba leszek szerelmes, (akár másodpercek alatt) de sose sikerült egy ilyen lány sem
2020. jan. 13. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Vastag bankszámlával
2020. jan. 16. 11:28
 14/17 anonim válasza:
74%
Kérdező sokaknak nem sikerült. Ezek a nők ott vannak, ahol a pénz van. Egy két kivétel, ha van is, de az éppen foglalt.
2020. jan. 16. 11:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos igen
2020. jan. 17. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Itt kb annyi szűz nő van mint ahány szűz nő a kupiban
2020. febr. 21. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Annyi szépség elírtam
2020. febr. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!