Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
176cm/65kg alkathoz illene a 700cc szilikonmell, vagy mar tul nagy?
2020. jan. 12. 18:27
1/10 anonim válasza:
Nem Nagyon látványos.
Kérdés hogy te bírod majd viselni
2/10 anonim válasza:
szerintem nagy lenne már hozzá, de őrülten szexi lenne, betenném közé a farkam :P
3/10 anonim válasza:
Látatlanban is biztos vagyok benne, hogy szebb melled van, mint ez. A természetes mindig szebb.
5/10 anonim válasza:
Szerintem egy 480-550-es is bőven nagy.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem tul nagy. Szep lenne, de lehet kicsit nagyobb is meg ennel. Attol fugg, Te mit szeretnel. De el tudnek kepzelni nagyobb mellett is.
9/10 Lacc80 válasza:
Szerintem legyen természetes, de egyébként belefér. Nem lesz nevetségesen nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!