Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik szeretik az alázást, ti milyen feladatokat adnátok egy sub csajnak?
Izgatnám folyamatosan és nem élvezhetne el. Izgatnám a hangommal, ahogy elmesélem mit tennék vele, illattal, ízekkel, érintéssel (egy hosszú tolltól az ujjaimon át az ostorig bármi belefér) még meg is dugnám, de csak akkor élvezhet ha megengedem.
Ez azért elég kegyetlen, nem? Pár óra alatt már megkergülne a vágyakozástól...
Először is vetkőzzön le előttem, hogy alapos orvosi vizgsálatnak vethessem alá. (Medical fetish. Sima vizsgálatok csak, semmi tű vagy hasonló).
Ha ez megvolt, tornagyakorlatokat kellene tennie előttem anyaszült meztelenül, hogy megfigyelhessem, ahogy feszülnek az inak, izmok, a lábfeje, a lábujjai stb (lábfétis, amúgy erre a szerepre kifejezetten vékony, sportos lányt képzelnék, lakkozatlan lábkörmökkel, edzőcipő és sportzokni lenne rajta, amit előttem kell levennie) Meztelenül kézen kellene állnia, hogy a melleit megfigyeljem. (Vékony, kismellű lányra gondolok)
Aztán ülnék a fotelban, meztelenül elém kellene állnia terpeszben, játszanék a puncikagylójával. Sokáig kellene úgy lennie, hogy ő meztelen, én pedig fel vagyok öltözve. Pl a kanapén ülnék, neki az ölembe kellene feküdnie meztelenül. Minden testrészét fogdosnám stb. Aztán kérnie kellene, hogy hadd vetkőztessen le engemet. Ha szépen kérné, belemennék, de neki kellene mindent levennie rólam. Végig kellene csókolnia a lábfejemet, majd az egész testemet. És amikor már nagyon sóvárog, már nagyon lucskos a punci, akkor dugnám meg.
Feladatokat?
-Hmm. ribis szerkóban járni.
-Elküldeni egy buliba és csak úgy jöhet haza hogy valakivel dugott.
-Úgy kiküldeni az utcára hogy ráélveztem és még folyik.
-Megdugatnám valakikkel úgy hogy nézem.
- erényövet kell hordania
- minden este orálisan kényeztet, vagy szexelünk, de ő csak heti 1x élvezhet el, feltéve h azon a héten maximálisan elégedett voltam vele. ha nem, akkor még egy hetet várnia kell.
- sz . pás gyakorlása egy tükörre ragasztott dildón
- takarítás meztelenül, vagy szobalány ruhában nehezítve (tűsarkúban, nincs porszívó v partvis, szóval négykézláb kell felmosnia a padlót)
- bevásárlás butt-pluggal a fenekében
- csak az általam választott ruhákat hordhatja (főként latex, bőr cuccok, tűsarkú cipők, stb)
- visszafogottabb nyakörv hordása utcára
- távirányítós vibrátor viselése séta, étterem stb közben
- saját magát kell izgatnia órákig, de nem élvezhet el. viszont amikor szólok, akkor egy percen belül el kell élveznie, különben vége a játéknak, és azon a héten sajnos lemaradt az orgazmusról.
és ami kevésbé "izgalmas":
- tanulás (idegen nyelv, stb)
- matek feladatok megoldása, minden hibáért büntetés jár
- sarokbaállítás 4-5 órára
- testedzés (edzésterv alapján célok kitűzése, ha nem sikerül - büntetés)
- diéta (természetesen egészséges étrend. a 10 kedvenc kajáját fel kell írnia egy listára, amiről x időre le kell mondania. helyette olyanokat ehet, amiket nem szeret. ha esetleg nem sikerül betartani - büntetés)
- fürdés minden reggel jéghideg vízzel
- vásárolgatás, netezés, sorozatnézés, Facebook stb-től való eltiltás
- erdőben teljesen meztelenre vetkőzni és addig úgy maradni, amíg engedélyt nem adok a visszaöltözésre
- elmenni bevásárolni úgy, hogy a kabát alatt se topot, se melltartót, semmit nem visel
- egész hétvégén ruha nélkül lenni otthon
- az előzőt kiegészítve: egész hétvégét meztelenül a padlón tölteni, azaz nem ehet az asztalnál, nem ülhet székre, nem feküdhet az ágyra, csak a padlón lehet végig
- nyakörvvel kikötözve a kertben / erkélyen éjszakázni teljesen meztelenül
- gésa golyó behelyezése után egy parkban futni vagy bármilyen más intenzív testmozgást végezni
- extrém magas magassarkúban, meztelenül állni pár órát a sarokban egy hang és mozdulat nélkül úgy, hogy a puncijára egy köteg csalán van rácelluxozva
- ugyanaz mint az előző, csak erős pistával van bekenve alul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!