Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan lekezelő a legtöbb örömlány?
Kb. mintha ők szrták volna a világot pedig hát nem.
Legyünk őszinték alja munkát végeznek már ha nevezhető egyáltalán annak.Akkor meg mire olyan nagyképűek?
Mostanában tényleg ez a tendencia, én is észrevettem.
Az idő lefaragására is rámentek rendesen.
Dugni se lehet őket 10 percnél tovább mert már sír a szájuk.
Ami az igazsághoz tartozik, hogy ezeknek a nőknek a nagy része azért valjuk be, hogy kb a férfi melós trógerek megfelelői. Ergo nem kell empátiát, megértést várni tőlük, mert esélytelen. Én már úgy vagyok vele, hogy inkább kiverem, az legalább jól esik, addig csinálom amíg akarom és a pénzem is megmarad :)
"Azért mert rájuk vagy szorulva"
Meg ők a pénzre!:) Amúgy meg nem biztos, hogy csak szingli pasik fordulnak hozzájuk.
Europa ezen reszen ifju a kapitalizmus, es a velejaro 'customer's always right' szellemiseg :)
35F incel
Aki krvának megy, az ne csodálkozzon ha megdugják :)
Ez most olyan, hogy elmennél mondjuk fodrászhoz, és végig flegmulna meg csak összedobná a hajad.
És ezek 5-6-7x annyit elkérnek, mint egy fodrász.
Nem kell sajnálni ezeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!