Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon kiábrándító ez lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándító ez lányok?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú 23 éves és még szűz, és barátnője sem volt? És emiatt fél közeledni feléd.

Ez egyből visszautasítás lenne?

2020. jan. 12. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem kiábrándító, de jó ha azért kicsit kezdeményez és ad jeleket :)

23N

2020. jan. 12. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem közelit, nem udvarol egy idétlen valaki , akkor mégis mit lehetne vele kezdeni?
2020. jan. 12. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer társkeresőn ismerkedtem egy sráccal, aki 24 volt, még csókszűz is. Nekem akkor (17 éves voltam) nem volt ciki, hátrány vagy kiábrándító. Sőt, vonzott a tudat, hogy elsők lehetünk egymásnak, együtt tapasztalunk. Aztán egyszercsak nem írt többet, és le is tiltott :D Máig nemértem miért, pláne mert egyrészt, képeket már azelőtt küldtünk egymásnak - tehát nem mondhatjuk, hogy meglátott -, másrészt, mert ő sokat panaszkodott, hogy egyesek egyszercsak nem írnak vissza, és ritkán válaszolnak, meg sokan egyből letiltják :D
2020. jan. 12. 11:02
 4/7 anonim válasza:
100%

Egyrészt, ez a tény nincs kitáblázva fölötted, úgy hogy ha vonzónak, helyesnek találnálak és szingli lennék engedném. Úgy érzem inkább benned van emiatt gát és gondolom ezért nem mersz odamenni más lányokhoz.

Egyébként miután elkezdtetek beszélgetni egy lánnyal és meg van a szikra, randizgattok, és mondanád, hogy nem voltál még lánnyal szerintem a lányok nagy részének nem számítana. Csak legyél nyitott a tanulásra ha oda kerül a sor és fejben legyen meg a dolog.

20/L

2020. jan. 12. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha fél közeledni, visszahúzódó, gátlásos akkor nem tudok vele mit kezdeni.
2020. jan. 12. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez a vonat már elment.
2020. jan. 12. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
"Ez egyből visszautasítás lenne?" Leirásod alapján nincs mit visszautasitani!!!
2020. jan. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!