Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így prostihoz menni?
29 éves vagyok és szűz. Többek között azért tartok így mert saját magam kerültem a kapcsolati lehetőségeket egy fóbia miatt. 14 cm a farkam csak. Aztán mikor jött olyan lány aki kedvelt és járni akart húztam az időt. Meghíztam , úgy meg már a lányt sem érdekeltem tovább. Teltek az évek de már nem tudtam visszahozni azt a testalkatot ami egykoron voltam. Jött másik lány, sőt több is akivel lehetett volna valami. Az elsődleges fóbia is fennállt még, és az elhízás is zavart.
Teljesen elment a fiatalságom úgy hogy egy csókig jutottam el nővel összesen. Az is rosszul jött ki! Én őszinte ember vagyok ezért ha ismerkedek valakivel ezeket is elszoktam mondani. A reakciók változóak de egyhangúan elutasító az összes vége.
Indok :
Tapasztalatlan vagy
Dieta és sport pár évig aztán keress
“a farkad kicsi hiába a átlag kamu szöveg a neten “
Nem vagy önálló (beteg anyukámmal élek)
Ha elmegyek prostihoz amit szánalmasnak tartok. Azért mert az annak a bizonyítéka hogy mint férfi megbuktam. Saját tulajdonságaimmal (külső - belső ) nem feleltem meg az elvárásoknak. Nem fog kiröhögni a kis méret miatt ? Tudom ez neki pénz... és csak pénz... de akkor is ciki nem?
A fejedben kéne rendet tenni inkább.
Ismerkedés közben rázúdítod a nőre, hogy tapasztalatlan vagy és kicsi a farkad? Nem vagy te normális.
Ezen felül még túlsúlyos is vagy, amit alapból kevesen szeretnek. Végül az önbizalom nyomát sem mutatod.
Ezért nem kellesz te senkinek, nem a méreted miatt.
A prostizást is rosszul értelmezed. Megbuknál, mint férfi? Hát nem, te már rég megbuktál. Aztán még a prosti reakciójától is félsz. Vicc.
Keressél egy olyan örömlányt, aki hajlandó foglalkozni veled. 40-es korosztályban nézelődj. Elmondod neki még telefonon, hogy szűz vagy, csinált-e már ilyet, mire számíts, stb.
Aztán amikor ez megvolt, rá fogsz jönni, hogy valójában nem egy nagy durranás az egész és nem leszel sokkal előrébb. Ennek ellenére menjél el, mert szükséges lépés.
Az összes többi önfejlesztést, ami még hátra van, majd utána elkezded.
Nőként irom, elozmenyeket is figyelembe veve, fizess valakinek aki megtanit erre-arra, elmúlik a frusztraciod ez ügyben, nö az önbizalmad, ezzel parhuzamosan kezdj el kondiba jarni, ha megteheted edzövel, valtoztass a kajalasodon, 60 evesek kepesek lefogyni, ne mondd nekem h 29evesen keptelenseg meg h ez a vonat mar elment. A kicsi penisz nem 14cm-nel kezdödik es el kell fogadnod h ez SOHA nem lesz nagyobb, ezzel kell jatszani. Tanitson meg a csaj jol nyalni, kompenzalni massal, de sejtesem szerint az elsödleges problema az önbizalomhianyod, a testsulyod es a sajat kishituseged. Mire eljut az ember oda h elerje az idealis alakot, elkezdi jol erezni magat a sajat boreben es ez sugárzik kifele. Erre buknak a nok, az izmos test csak bonusz. Es meg egyszer 14 az nem kicsi, használd jol.
Jah es ilyet nonek nem mondjunk h kicsi v h zavar a sulyunk, ezt beszeld meg a fizetett novel, de h bukjon rad bki is aki azt latja h ez a pasi nem csak bena, de meg magat sem szereti?
De amúgy miért kizáró ok a felnőttkori szüzesség? Ez valamilyen verseny? Vagy mérce?
Ott van
Géza - ő 16 évesen szexelt
Ott van
Béla - ő ronda volt és a sok elutasítás után 30 évesen szexelt először.
Akkor Géza jobb férfi? Más ember ?
“A kicsi penisz nem 14cm-nel kezdödik es el kell fogadnod h ez SOHA nem lesz nagyobb, ezzel kell jatszani. Tanitson meg a csaj jol nyalni, kompenzalni massal, “
Ha nem kicsi akkor miért kéne bármit kompenzálni? A neten rengeteg felmérés olvasható hogy ez átlag méret. Eddig is gyanakodtam hogy ez nem igaz. Csupán azért van kitalálva hogy a selejtesebb egyének akiknek ekkora jutott (mint mondjuk én ) ne legyenek ez miatt depressziósak.
Szóval azt mondod egy 14 cm és és mondjuk 20 cm es mérettel rendelkező férfi között nincs semmi eltérő? Egyiket sem tartod férfiasabb férfinek a másiktól? Ha választani kéne a kisebbet választanád?
Ha szexet akarsz akkor igen
Nem fog kiröhögni mert volt már dolga csomó kisfarkúval
Eszküszöm hogy teljesen hülye vagy, fel akadt tű és darálod állandóan.
Nem érdekel téged hogy mit mondanak, csak nyomod a saját hülyeséged.
Elmehetsz prostihoz de ott előre kifizeted és aztán ha letelik az mehetsz úgy ahogy vagy haza. Az nem fog neked könyörögni hogy csinálhasson valamit, de pénzt nem ad vissza.
Jól elcs.szed magadnak. Már alapból ezt az "őszinte" indítást sem tudom elképzelni. Te mit szólnál, ha egy lány azzal nyitna, hogy bocsi, de kicsit komplexusos, mert visszatérő hüvelygombája van, amúgy a melle is inkább push-up mint valóság, ja és nem biztos, hogy érzelmileg teljesen túl van az exén. És emellett nem egy 10/10es bombázó, hanem egy átlagos, enyhén molett csaj. Kéne?
A prosti főleg abban segítene, hogy elmondhasd magadról, hogy már nem vagy szűz. Ami a hozzád hasonló emberekben (egyébként irracionálisan) komoly lelki gondot szokott okozni, mert valamiért azt hiszik, hogy ez egy billog az ember homlokán, ami majdnem minden bajnak az okozója... Már csak azért is jobb lenne elmenned, hogy utána tényleg a valódi okokkal kezdj el foglalkozni. Mert a késői szüzesség nem ok, hanem tünet.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!