Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megcsalna a párotok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalna a párotok, ti adnátok neki egy második esélyt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel , hogy a párotok meg magyarázná a félre lépést , vagy is tisztáznátok a történteket ! Ez esetben szerelmesek tudnátok maradni , vagy a továbbiakban is úgy tudnátok őt kívánni , mint az előtt ? Meg bocsájtanátok a tettét ?
2020. jan. 11. 23:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Érthető , viszont lehet , hogy csak egy véletlen volt a megcsalás , egy meg gondolatlan cselekedet , egy nagy kísértés , melynek lehetetlen volt ellenállni és így nem tehet róla , mivel nem volt akkor , ott , abban a pillanatban a saját maga ura a helyzetnek , mert le győzte a biológiai késztetése ! Ha esküdözik , meg ígéreteket tesz sírva , hogy többé nem fog meg történni , nem sajnálnátok meg és adnátok még egy esélyt ?"

Véletlenül senki sem dugja be, és nem teszi szét.

A " nagy kísértés" meg nem létezik.Tud gondolkodni meg dönteni.Nem állat, hogy az ösztönein ne tudna uralkodni.

Esküdözéssel, ígéretekkel meg tele a padlás.Ezek csak szavak, valódi tettek nem kísérik.

Nem, nem sajnálom.Ő sem gondolt rám, amikor mással hetyegett, akkor nekem miért is kéne második esélyt adnom, hogy újra hülyének nézzen?

2020. jan. 12. 08:24
 22/26 LazyJones ***** válasza:

"Igen , talán ! Ha csak nem volt spicces állapotban , hogy addig itatták , még el nem veszítette a józan ítélő képességét !"

A spicces ember tisztában van a döntéseivel. A részeg már kevésbé, de ez nem mentesít senkit, semmi alól, ha részegen elgázolsz valakit sem fogják azt mondani, hogy ejnyebejnye, legközelebb ne igyál, na sipirc haza. A pia egyedül akkor lenne mentség, ha öntudatlanra itatnák - ez esetben viszont nem megcsalásról beszélünk, hanem nemi erőszakról. Amúgy meg undorító ez a kényszeres kimagyarázkodási próbálkozás, legalább annyi gerince legyen már, hogy ha félreqrt, legalább fel is vállalja!

2020. jan. 12. 09:39
 23/26 anonim ***** válasza:

Saját példámat tudom felhozni, volt barátnőmmel szakítottunk, de nem volt olyan igazi szakítás tudtuk, hogy újra összejövünk közben ugyanúgy beszélgettünk, na ő ezalatt az idő alatt lefeküdt mással. Mikor újra összejöttünk volna elmondta mi történt, látni se akartam, de addig próbálkozott, hogy belementem. Nos ezt a megcsalást az első alkalommal visszaadtam neki. Nem igazán tudott rá mit mondani. A baj ott kezdődött, hogy én őt onnantól nem tudtam komolyan venni és még háromszor megcsaltam. Azóta már végleg szakítottunk. Ha egyszer valaki megcsal valakit onnantól az a kapcsolat számomra kuka.

23/F

2020. jan. 12. 09:59
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, akármennyire fájna, szakítanék. Aki egyszer megtette, az többször is megfogja tenni.

23/L

2020. jan. 12. 10:27
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket , amik mindenképpen hasznosak számomra !
2020. jan. 12. 14:03
 26/26 anonim ***** válasza:

Mi megcsaltuk egymást az első szerelmemmel. Bevallottuk, együtt vagyunk most is. Elmondhatatlanul nehéz volt, teljesen felkavartuk egymás életét. Néha még most is nehéz, nyomozunk a másik után, bizalmatlanság...

Szeretjük egymást, ez az igazság. Együtt akarunk lenni. De nem csinálnék újra egy ilyen kört. Egy részünk tönkrement és mai napig nem vagyok benne biztos, hogy érdemes volt folytatni, viszont képtelenek voltunk elszakadni egymástól és most is azok vagyunk. Szinte együtt nőttünk fel, mindketten nagyon bánjuk a történteket.

2020. jan. 13. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!