Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a push up-hoz is kicsik a melleim, de?
(Bocsi kicsit hülyén tettem fel a kérdést)😅
Szóval röviden:
Még a rendes A kosár is nagy nekem, úgyhogy braletteket szoktam hordani. Egyébként nem tudom miért, mert ezen kívül nőies alakom van. Széles csípő, vékony derék, fenék stbstb. Ezért maximum a ruhákon lászódik át a "lányok" formája. 😄😅 Viszont van egy srác aki rá szokott nézni, és néha feltűnően. És igazából jó érzés, mert helyes pasi, de nem annyira értem őszintén szólva. Nem vagyok egoista, de feltételezem hogy ilyen esetben csak akkor nézegetitek őket hogyha valamennyire bejön a lány, nem? (Vagy ha elborzaszt ugye, de nem tartom magam rondának🤔) Nem akarom 'elbízni' magam.
En egy 80DD, E kosarat viselo vekony, de Madonna szeruen fiusabb alkatu no vagyok. Mostanra divat, sot elvaras, mutettel statuszszimbolum lett a nagy mell.
De fiatalon az izlestelen zaklat beszolasoknal nagyobb gondom volt. Az akkori divat meg csak kis mellre volt hordhato. Minden modell, lasd Duran Duran Girls on film pl hatarozottan pici mellu volt.
Az koztudott, hogy a kis mell atlagban formasabb, nem log.
A korosztalyom mind feszes tokeletes ciciju volt, nekem ugyanolyan volt akkor, mint 30 ev mulva. A meno lanyok mind kismelluek voltak. Kismellu nok batrabban vetkoztek, stb.
Annyit senki nem szenvedett ossze, mint en akkor. Ma pedig karpotol az elet, de akkor nem segitett.
Remelem, hacsak szules utani logas miatt, nem csinaltatod meg.
Oltozkodni es konnyebb neked. Meg egy. Meg mindig vannak pici mellu sztriptiztancosnok es labuk elott a vilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!