Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha mások szerint jól nézek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mások szerint jól nézek ki, magas is vagyok akkor miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 15:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Olyan jól nézel ki hogy iszok rád egy kv-t! 🤣🤣
2020. jan. 11. 16:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Mert ezek édes kevés dolgok.
2020. jan. 11. 16:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a külső számít, a személyiségednek is szerethetőnek kell lennie. Sőt, ez fontosabb is, mint a külső. Ha valaki jól néz ki, de nem tudsz vele beszélgetni, nevetni, nem érzed magad jól a társaságában, te együtt akarnál vele lenni? Szerintem nem.
2020. jan. 11. 16:37
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Mert nem csak ez a két tulajdonság számít nálunk. Fontos a személyiséged is, az inteligenciád, h van-e önbizalnad( mert az szexi ha egy pasinak van egy egészséges önbizalma) stb

L

2020. jan. 11. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Roma vagy vagy buta.
2020. jan. 11. 16:55
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Néha kérdezz meg olyat, aki lát is. ( bocs, ezt le kellett ütnöm ) N
2020. jan. 11. 16:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és mióta nem találsz? Egyébként szerintem is fontos a lelki összhang is, és hogy jól kommunikálj, és flörtölj is. Ha valakivel nem lehet egy jót beszélgetni, akkor elveszik az érdeklődés egy idő után, bármennyire helyes.
2020. jan. 11. 17:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Már bocsi, de ki szerint nézel ki jól? Kiknél próbálkozol? Az sem mindegy..
2020. jan. 11. 18:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyébként előfordulhat ilyen is, hogy tényleg jóképű, de ha valaki zárkózottabb, nem tudnak róla semmit, és nehezebben elegyedik valakivel beszélgetésbe, vagy ha igen, akkor is kevésbbé érdeklődő, vagy nem elég kitartó szerintem.
2020. jan. 11. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Az is kérdés, hogy semmilyent nem találsz, vagy túl magasra tetted a mércét?
2020. jan. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!