Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mennyire perverz, ha a barátnőm melleiről, szájáról, fenekéről és puncijából szeretem le, illetve ki nyalni a joghurtot?

Figyelt kérdés
Barátnőmet megkérem , hogy nyomja ki nekem puncijából az egész joghurt készletet , mi közben én meg kintről szívom ! Annyira szeretem ezt és nagyon izgató nekem ! Volt , mikor meggyet , cseresznyét , vagy szőlő szemet dugtam bele , és azt ettem meg utána jó ízűen ! Legközelebb viszont azt szeretné , hogy a fenekéből is meg egyek valamit ! Én itt is a joghurtra szavaztam ! Mit szóltok hozzá , ez nagyon durva dolog , vagy el lehet fogadni ?
2020. jan. 10. 00:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fertőzésveszélytől félnék. Nem kéne dolgokat dugdosni a puncijába.
2020. jan. 10. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

" Legközelebb viszont azt szeretné , hogy a fenekéből is meg egyek valamit !"

Egyél csoki golyót!

2020. jan. 10. 00:20
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Semmi nem gáz ha mind a ketten szeretitek!

Van egy spanom aki sajtot zabált ki a nője lyukából, és mesélte nekem utána!😲

Azon is csak röhögtem, mondtam egészségedre havier! 😀

Ti dolgotok, toljátok nyugodtan. 👌

Én natúr szeretem falni a puncikat, de ki így, ki úgy...

33/F

2020. jan. 10. 00:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon gusztusos a punciból enni és nyalni , falni ! Persze a csak kellő higénia mellet ! Egyébként a fertőzéstől nem tartok , előtte alaposan ki szokta mosni és van , hogy én is be segítek ebben !
2020. jan. 10. 00:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
igazi ínyenc vagy haver :D egészségedre! één is ettem már a csajom meztelen testéről,combjai közül,de még a seggéből nemigen :D te,nálam jóval nagyobb gourmet vagy :D
2020. jan. 10. 00:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4. A punci phját boríthatja fel, ha kajákat dugdostok bele... arra értettem.
2020. jan. 10. 00:45
 7/11 A kérdező kommentje:
O-ó , ere nem gondoltam , hogy a kaják megváltoztatják a ph értéket ! Akkor lehet , hogy le kell mondanom a legínyencebb szenvedélyemről ? Vagy marad a fenék !
2020. jan. 10. 01:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5 - ös válaszoló ! Szerintem egyszer te is próbáld ki , lehet , hogy tetszeni fog ! Ha meg mégsem , akkor sem veszítesz vele semmit !
2020. jan. 10. 01:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Próbáltam (ezt is mint sok mást), de nekem nem jött be a punciból evés. A tejszínhab állaga és íze is más, melegegebb, mint azt szeretem. Amúgy a sima nyalakodásban benne és jó vagyok.

Az izgató volt, mikor a feleségem elárulta, hogy a levesbe főzött répával felkarikázás előtt "huncutkodott".

2021. febr. 16. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Huncutkodott?

Bújócskáztak.

2021. febr. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!