Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért képesek rá?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért képesek rá? Így vannak kódolva? 22L

Figyelt kérdés

Ahogy az ismerőseimet hallom és tapasztalataim szerint a férfiak könyebben szexelnek több nővel is, úgy h mondjuk van egy szeretőjük. Olyat is hallottam már h egyik nap egy szőke csajjal randizott a pasi, másik nap már egy barna hajúval.

Egy nő nem elég? nem túl izgalmas?

Nálunk nőknél is van ilyen?

Én sajnos nem vagyok ilyen "laza".

2020. jan. 9. 23:53
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nőknél is
2020. jan. 9. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Tapasztalat

29/F

2020. jan. 9. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hidd el mi férfiak is ismerünk olyan nőket akik baromi sűrűn váltogatják a partnerüket. egy bizonyos korig szerintem a tapasztalat szerzése miatt van ez a skalpvadászat,majd egy kor után visszatér,ezt nevezik kapuzárási pánoknak,igyekszik mindenki-nők is- megélni a dolgokat. persze néhány szerencsésnek összejön valaki különleges,ők azok akik az ilyeneken megdöbbennek. ne bánd hogy nem vagy olyan aki sűrűn cserél ágyastársat,lehet Neked fontosabbak az érzelmek és az intimitás.
2020. jan. 10. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Elég, ha szerelmes vagyok belé.

Egyébként meg jól írod, mert nem elég izgalmas.

Lehet a világ legjobb nője is.. idővel vele is ellaposodik a szex.

Én nőben is ismerek olyat, aki hetente cserélgette a pasijait, persze annak az volt az oka, hogy tévesen ezt gondolta megbecsülésnek.. (mármint, hogy ezáltal azt hitte ő értékesebb a férfiaknak) sajnos a szülői szeretetet pótolta vele.. :/

Én azt vallom, hogy nekem kell a változatosság, hiányozna az újdonság.

Nyitott kapcsolataim voltak csak, de egy sem arról szólt, hogy hetente új lányt szedek fel. Új lányt leginkább hármasba vettünk be, néha persze vannak/voltak egyéni kalandjaink is.

Nincs féltékenykedés és működhet így egy kapcsolat.

Csak akkor legyél laza, ha valóban erre vágysz, ha nem ez kell neked, akkor ne kefélj agyba főbe, ne mást utánozz, azt tedd amit jónak érzel:)

2020. jan. 10. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ebben nincs semmi meglepő,egyszerűen van aki alkalmas a monogám kapcsolatra,van aki ennél nagyobb teret akar. Nők is vannak így,ez nem kirívó
2020. jan. 10. 00:12
 6/9 anonim ***** válasza:
3%
A nőknél is ugyanez a helyzet, csak ők álszentebbek a szexualitással kapcsolatban. Jó példa erre, hogy társaságban a legtöbb férfi egymásra licitál, de a nők még ott is sokszor felezik a dolgokat.
2020. jan. 10. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan is hogy délelőtt, de aztán még aznap délután is volt randim (gyengébbek kedvéért egy nap 2) de szeretném kihangsúlyozni hogy akkor el voltam keseredve hogy nem találok magamnak senkit :/

És ahogy valamelyik előttem szóló írta, igen izgalmas, nem szép de nekem sokáig ez töltötte ki az életem, most meg barátnő mellett is magányos vagyok mert nem "vadászhatok"

UI.: eszembe sem jutna megcsalni

2020. jan. 10. 02:30
 8/9 Barnabas333 ***** válasza:
Genetika kódolás fajfentartás, férfiak sok nő vadászatára vannak kódolva, nők 1 férfi de az a legjobb és mindnek az kell. Mondjuk én most 42évesen egy titkos szeretővel is beérném. De fénykoromban én is volt, hogy 2-3nővel találkoztam egy nap egymás után...
2020. jan. 10. 06:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, így vannak kódolva. A hímnek az a dolga, hogy minél több helyre szétszórja a magjait, hogy minél nagyobb számban reprodukálja magát.
2020. jan. 10. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!