Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már innen aki résztvett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már innen aki résztvett gangbangben? Milyen élmény volt? Élvezte a csajszi is? Hányan voltatok?

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.2 csaj volt.Fiúk sokkal többen.Az egyik csaj mindent bevàllalt.Nekem nagyon tetszett.
2020. jan. 9. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
86%

én minden hétvégén tartok nudi partit otthon, max. 10 fővel, szóval ez gang bangnek minősül

van 3 szoba, ott minden alkalommal nem csak nudizás folyik, ha érted, több doboz óvszert kell vennem havonta, a nagyobbik szobában szexhinta is van, gumibaba, és dildo, műpénisz, szájpecek, mellbimbócsipesz, heremasszírozó, stb.. kinek mi kell

volt egyszer egy 5 fős orgia is, 2 lány, 3 férfi, hát az nagyon jó volt, bár amikor véletlenül az egyik fiu elélvezett a lányban, az kicsit ijesztő volt nekik, de nem lett gond belőle,

de mi élvezzük, minden hétvégén van, minden szombat este 8kor kezdődik és tart ameddig tart, volt már olyan, hogy éjfélig, de olyan is, hogy hamar elsült mindenki férfi, és 11 kor vége lett, ez változó

én csak azt szoktam kérni, hogy lehetőleg ápoltan jöjjön mindenki, lehet hozni szexi ruhát, idézőjelesen kérek "belépőt", ez 600 ft/fő, de ebből kizárólag az óvszereket finanszírozom, mert igy azt nem szükséges hozni

ja és egy kitétel van, nagykorúnak kell lenni :) (bár afdtam már ki egy óráéra szobát középiskolásoknak is, de az egy pár volt, nem orgia)

2020. jan. 9. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
63%
Igen. S jó élmény volt, elvégre azért szállt be az ember :) Ha gangbangelni akarsz akkor péntekenként a dreamland, egyszerűbb mint a neten szüttyögni.
2020. jan. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!