Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a 2L 1F felállás?
Figyelt kérdés
Kinek volt benne része, mi történt, milyen volt?2020. jan. 7. 08:40
1/11 anonim válasza:
Hát a kérdés miatt nálam már jó a felállás! :D
34/F
2/11 anonim válasza:
Csajoknak szívesen mesélek 😉 30/F
4/11 anonim válasza:
2. Elfogod te mesélni a búsásoknak is.
5/11 anonim válasza:
Vacak volt. A kèt nő jól elvolt egymással, engem le se szartak, mintha ott se lettem volna.
6/11 anonim válasza:
Még nem tudom, de hamarosan megtudjuk :)
9/11 anonim válasza:
Remekül kezdődött de a vége nem sült el túl jól
10/11 anonim válasza:
Nekem korántsem volt akkora durranás, mint amit vártam tőle Sokat levont az élményből, hogy kétfelé kellett figyelnem, hogy mindkét lánynak minden percben meglegyen az elfoglaltsága és az élvezete. Szóval egy kommersz dugás az imádott párommal ezerszer többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!