Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 40 éves korban csökken a szexuális teljesítmény férfiaknál?
Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 00:20
11/21 A kérdező kommentje:
Igen állandó partnerem van ! Lehet , hogy fel kellene keresnem egy urológust , nem kizárt , bár idegességből is van bőven ! Mindenesetre nem akarok úgy járni , hogy a párommal nem tudok mit kezdeni ! Elég kínos lenne számomra !
2020. jan. 7. 02:15
12/21 anonim válasza:
Van konkrét tapasztalat? Hosszú együtt élés után is csökkenhet, ha nem vagy elég izgató számára. Tapasztalatom az hogy a mennyiség csökken de a minőség nő. 40/F
13/21 anonim válasza:
Szerintem menj el urologushoz és nézesd meg a magasnyomásút.
14/21 anonim válasza:
Szerintem partnert kéne váltani.
15/21 anonim válasza:
Ez nem kor vagy nem kérdése!
Én 43 évesen minden nap szexelek (többségében).
Nyílván van amikor fáradtak vagyunk, vagy nincs idő, de vagy este 1-2 menet, vagy reggel 1 mindenképp.
16/21 anonim válasza:
40 éves korig minden rendben volt állt a cerka mint a cövek állandóan kívántam a sexet.Aztán egyre rosszabb kezdett lenni a merevedésem kb már csak 60%-os most 45 vagyok azóta nem is voltam nővel.Nem iszom nem dohányzom,rengeteget ülök!Laborban sosem voltam így nem tudom a cukrom milyen lehet.
18/21 anonim válasza:
"Viszont munkámból adódóan , nagyon keveset tudok mozogni"
Hacsak nem napi 16 órát dolgozol, minden nap, még vasárnap is, addig ez nem kiduma. Napi 20 perc is már óriási hatást tud kifejteni.
Amúgy meg normális, mert a szervezeted már nem fiatal, főleg ha nincs sport az életedben, akkor ne panaszkodj
19/21 A kérdező kommentje:
Sport nincsen az életemben , a napi 20 perc mozgás azért általában meg van ! Lehet , hogy partnert kellene váltanom , vagy engem kellene le váltani , ha már nem vagyok elég vonzó ! Vagy munkahelyet kellene váltanom és kevesebbet idegeskedni , többet mozogni , sétálni , életmódot váltani ! Esetleg páromat meglepni valamivel néha !
2020. jan. 7. 16:55
20/21 mikeXxX válasza:
Baromira nem normális én pont hogy most mindent reptéren is akár! 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!