Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb nők! Miért vállaljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nők! Miért vállaljátok nehezebben ha tetszik nektek egy fiatalabb pasi? Miért közeledtek nehezebben?

Figyelt kérdés
Pontosabban miért vagytok elutasítóak fiatalabb pasik közeledésével kapcsolatban?

2020. jan. 6. 18:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
29 éves pasi vagyok, legidősebb akivel kefeltem, 43 volt. Hozzáteszem iszonyú jó volt. A mostani 34 eves, de olyan alakja és arca van, hogy megirigyelne a legtöbb 20 eves. Engem az idősebb nők sokkal jobban izgatnak, nem játsszák a szuzkrvat, a mai fiatal nők többsége a tiktokozason meg a p##csa kelletesen kívül mást nem csinálnak. Egyébként meg nagyon sok idős hölgynek tetszenek a fiatal srácok, max azért nem mutatják ki mert úgy érzik nem ez az elfogadott a társadalomban..
2021. febr. 7. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!