Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Folyamatosan szexelni akar a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan szexelni akar a barátnőm, hogy mondjam meg neki hogy nekem kevesebb együttlétre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Munkán kívül csak dugásból áll már a napom...

2020. jan. 5. 14:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Miért van az, hogy az ilyen fatökű impotenseknek jutnak a szexéhes csajok, a normális pasik meg csak várják, hogy lyukhoz kerülhessenek?
2020. jan. 5. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
11#rosszkor voltál,rossz helyen
2020. jan. 5. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

#11 azért mert a "fatökű impotenseknek" más dolguk is van, mint napi 3 órát dugni, én pl egyetemeken tanítok, cégem van, két ingatlanom, és hetente külföldre utazok, huszonévesen. A barátnőm meg tanul, nyilván több a szabadideje meg energiája, és simán ledobja a bugyiját amikor mozgást érzékel, pedig én csak egy kakaó miatt álltam fel az íróasztaltól, és mentem ki a konyhába (ez épp tegnap történt). :D Ha felnősz, majd te is megérted. Vagy ha megdugtál annyi lányt, hogy már nem a punci motiválja a mindennapjaid.

Egyébként a legtöbb lány akivel szexkapcsban voltam heti 1-3x kívánta igazán. Nekem a heti 3-4 az ideál. A mostani barátnőmnek meg a napi 3-4.

2020. jan. 5. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 már majdnem sajnállak.

De lehet csak irigyellek inkább! :D

Egyáltalán minek neked ilyen nő akkor? :O

2020. jan. 5. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
#11: Na pont ilyen nem akarok lenni. Nekem napi szinten van meg, és lenne többre is igényem, pedig jóval idősebb vagyok nálad. Viszont idővel majd te is rájössz, hogy nem a pénz boldogít, és bánni fogod a munkára elcseszett életed.
2020. jan. 5. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Attól hogy impotens vagy, nem kell még többször is kiírni a kérdést.
2020. jan. 6. 12:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam olyan mémet facebookon, hogy a férfiak minden nap szexelni akarnak, amíg nem találkoznak egy olyan nővel, aki TÉNYLEG minden nap szex akar. :D
2020. jan. 6. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a nyáladzás egymásnak ki mennyit tud dugni... édes istenem gyere le kérlek
2020. okt. 15. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!