Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan szexelni akar a barátnőm, hogy mondjam meg neki hogy nekem kevesebb együttlétre lenne szükségem?
#11 azért mert a "fatökű impotenseknek" más dolguk is van, mint napi 3 órát dugni, én pl egyetemeken tanítok, cégem van, két ingatlanom, és hetente külföldre utazok, huszonévesen. A barátnőm meg tanul, nyilván több a szabadideje meg energiája, és simán ledobja a bugyiját amikor mozgást érzékel, pedig én csak egy kakaó miatt álltam fel az íróasztaltól, és mentem ki a konyhába (ez épp tegnap történt). :D Ha felnősz, majd te is megérted. Vagy ha megdugtál annyi lányt, hogy már nem a punci motiválja a mindennapjaid.
Egyébként a legtöbb lány akivel szexkapcsban voltam heti 1-3x kívánta igazán. Nekem a heti 3-4 az ideál. A mostani barátnőmnek meg a napi 3-4.
#13 már majdnem sajnállak.
De lehet csak irigyellek inkább! :D
Egyáltalán minek neked ilyen nő akkor? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!