Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van idősebb pasit találni? Férfiak válaszát várom leginkább
25 éves nő vagyok és azt vettem észre, hogy nem vonzanak ezek a baba fiúk.. nekem az idősebb, sármos, férfias férfiak tetszenek, akik tudjak mit akarnak és akik tudjak mi kell a nőnek.. :) szerintetek van rá esély hogy komolyan vegyenek? Nyilván nem 60 évesekre gondolok.. talán még a 45-50 evesek is nagyon ritka eserbe ha jol néznek ki! Nyilván nem azokra gondolok akik életükbe más nőt se látták mint a feleségüket hanem az igazi férfiakra :)
Átlagosan a 30 és 35 közöttieket nézem meg. Ez baj ?
Biztos jó velük az agyban is..
Alkalmi viszonyra, vagy egyéjszakásra ezzel a korosztályal nagyon sok esélyed van, de komoly kapcsolatot nagyon ritkán akarnak.
Én is így gondolom ahogy te. Nekem sem jönnek be a korombeli pasik.
Eddig egy idősebb pasival szexeltem. Vele nagyon jó volt a szex.
22L
50-esként sajnos csak irigykedhetem rájuk. De egyáltalán nem baj! 10 év korkülönbség majdhogynem alap. Az 5 pedig említésre sem méltó. Semmi kirívó nincs benne. Bár egy 30 éves férfi még tud idióta lenni... 😀
Nekem 23 évvel fiatalabb barátnőm volt egyszer, (ő a csúcstartó) és több mint 2 évig működött az is. Igaz, az inkább egy laza kapcsolat volt.
A lényeg: egyáltalán nem baj és nem kirívó, ha az 5-10 évvel idősebb pasik jönnek be!
50Ffi
Igazából nincs baj a külsőmmel, sőt! Én nemnagyon vagyok elégedett, de dekoratív, csinos, szeparcu nőnek mondanak.
Imádnám ha egy kellemes 40es pasim lenne. ( akar 1-2alkalomra is)
Én most töltöm a 31-et.
Pont benne vagyok a korosztályban😊😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!