Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cumizásnál ez lehet hátrány vagy a lányokat nem zavarja az ilyesmi?
Körülbelül két hete nem vertem ki magamnak,részben szándékosan,részben így alakult,viszont van egy lány akinek múltkor örömet okoztam és ő is szeretné viszonozni nekem..
Csak nem tudom hogy ilyesmi előtt érdemes ha könnyítek magamon vagy inkább a lányra bízzam magam?:)A lányokat úgy általában zavarja a több sperma és ha orálnál gyorsabb a fiú?Vagy ezek nekik lényegtelenek?
Neee, semmikepp se nyulj magadhoz. Annyira izgato latni ha egy pasi ki van ehezve es amit csinal a no attol kikeszul:D max kerd megkozben hogy lassan csinalja, erzekien, huzza el kicsit (gondolom attol lassabban mesz el)
A sok sperma meg nem szamit. Ha a lany engedi szajba, akkor nem fogja erdekelni ha mar ott van. Ha nem akarja lenyelni akkor meg mindegy, sot izgato is ha sok jon
...az egyik exem kifejezetten szerette, amikor jól tele voltam, ha hetekig távol voltam munka miatt, mindig írogatta az sms-eket, hogy eszembe ne jusson kézimunkázni, mert az első adagot a szájába szeretné.
Ez rendszerint már a bejárati ajtóban megtörtént, ahogy becsuktam, nem is tartott tovább két percnél. Nem egy esetben még a nyakán is folyt, pedig megpróbálta lenyelni mindet.
Utána jött a vacsora-fürdés, és esti szex c. rutin. Sokszor még ott is sikerült rendesen telitölteni -de már nem a száját. :)
En undorodom a suru spermatol es a szamba nem engedem.
Ha nem suru, akkor mintha teljesen mas dologrol beszelnenk. Akkor orommel okozok oromet.
Mondjuk ki, a szopás fárasztó dolog. A leghosszabb idő amíg munkálkodtam egy férfin, másfél óra volt. Még napok múlva is éreztem a nyakamban meg az állkapcsomban. Én kitartó vagyok a végtelenségig, és szeretem is csinálni, de azért jobban örülök ha hamar eldurran.
A sperma mennyisége meg lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!