Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik már hármasoztatok a párotokkal továbbra is férfiként tisztelitek őt?
A barátom, vagyis a vőlegényem már egy ideje pedzegette a témát hogy mielőtt végleg lekötjük magunkat próbáljunk ki extrém dolgokat. mivel én nagyon féltékeny vagyok így másik lány eleve kizárva. Párom tudja rólam hogy szeretek flörtölni és az együtt töltött 4 év alatt szinte minden évben volt "kalandom" amit aztán később bevallottam de mindig megbocsátott mert tudja hogy szeretem ennek ellenére. Így felmerült benne hogy hármas/cuckold lehetősége. Egy régi partneremet vontuk be eddig két alkalommal, de nem volt rögtön szex, apránként haladunk.
Most a párom egyre többet szeretne a folytatásban de félek hogy azok után már nem úgy fogok rá tekinteni.
N 27
Itt nem azbő férfiassága a kérdés.
Ő férfi marad.
De te milyen nő vagy már?
Kihasznalod hogy szeret,félre-félrebaxol,és még te vonod kétségbe hogy mennyire férfi...
Mondjuk jogos valahol...
Rég lapátra kelett volna tennie.
"hogy ő egy élő segédeszköz"
Ez tényleg férfias lehet, hogy a nődet össze vissza kúrja a "segédeszköz",beleürít a szemed láttára, aztán jót röhög, mert te viszed vacsorázni, moziba, te hallgatod a nyűglődését, te nézed a reggeli kelés után a fejét. Ő csak beugrik szétb-aszni ezt az arany asszonyt. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!