Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25-30 éves férfiak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves férfiak, hogy reagálnának, ha megtudnák rólam, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Én 20 vagyok és ezt nem úgy általánosan mindenkire értem, hanem nyilván egy olyan férfira, akivel kapcsolatot szeretnék. Jól sejtem, hogy ez a korosztály már nem akar tanítgatni?

Egyébként nagyon sok mindenre nyitott lennék, a lelkesedésemmel nem lenne probléma az biztos.

2020. jan. 3. 14:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem lenne probléma, van türelmem ehhez :)

29/F

2020. jan. 3. 21:53
 22/28 Bali90 válasza:
100%
29 vagyok, engem még talán izgatna is a dolog, pláne ha nyitott vagy. Jártam már ilyen cipőben, izgalmas volt bevezetni a gyönyör világába :) ha jól megértitek egymást, nem lehet gond :) ha lenne kérdésed, írj :)
2020. jan. 4. 15:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Akinek férfiként van agya, ezen nem problémázik.
2020. jan. 6. 14:16
 24/28 anonim ***** válasza:
A tanítással nem lenne gond, mert izgatja a fantáziám, viszont hosszútávon nem biztos hogy el tudnám képzelni egy szűz nővel, mert attól tartanék hogy később felvetődik benne hogy milyen lehet mással és dobbant. 30/F
2020. márc. 18. 06:29
 25/28 anonim ***** válasza:
27 éves pasi vagyok és sok mindenre nyitott, még a tanítgatás sem probléma!!
2020. márc. 18. 06:43
 26/28 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten örülnék. Sokkal többet kaphatna tölem egy szűz nő érzelmileg (az ártatlanság ára:) )
2020. márc. 18. 08:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatott szeretnék veled, és szűz vagy akkor sem riaszt vissza mert téged, mint embert és nőt szeretnélek, azért mert még nem voltál együtt senkivel ez a leendő kapcsolatott csak annyira befolyásolja, hogy tudom nem vagy az a könnyű vérű nő aki bárkivel ágyba bújt.
2020. márc. 18. 08:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne baj ha tanítgatni kell a lányt. Akkor a sajat izlésemre formálhatom.
2020. márc. 18. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!