Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férjemet sose kívánom?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy nagyon jó a férjemmel a szex, vele a legjobb! De sose kívánom, mást pedig igen. Viszont ha már "eltud csábítani " és benne vagyok a dologba akkor élvezem.
Másokat kívánok, és vágyom másokra.
10 éve vagyunk együtt.
26 L
2020. jan. 3. 13:31
11/17 A kérdező kommentje:
" kivagyok égve " ? Hogy érted?
Többiek.. -tök jókat írtok!
Igazatok lehet, de hogy lehet ezen változtatni? Érdemes?
Keressek egy 3.at aki passzívan "kiegészíti" a kapcsolatunkat ?
2020. jan. 3. 13:49
12/17 anonim válasza:
Keress, de nem tudod ezeket megbeszélni vele?
Jutottál már tovább a puszta kíváncsiságon pasival?
14/17 A kérdező kommentje:
Jutottam igen, többel is.
2020. jan. 3. 13:54
15/17 anonim válasza:
Ha jutottál, akkor miért érdeklődsz itt? Folytatod, ahogy eddig tetted. Ne itt keress megértést.
Van, aki megért, van aki nem.
Ugyanúgy fogod folytatni, mert nincs ilyen jellegű kommunikáció köztetek. De meg úgyis elcsábulsz.
16/17 anonim válasza:
Nalunk 10 ev utan amikor kezdett ellaposodni akkor megcsinaltattam a melleimet. Azota napi tobb szex is van es imad engem folyamatosan a ferjem
17/17 anonim válasza:
Marmint amikor a hazaseletunk laposodott el, ertitek 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!