Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ilyen visszatérő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen visszatérő erotikus álmom?

Figyelt kérdés

Hétről hétre legalább 1x arról álmodok hogy egy idősebb 40es nő akit anyunak szólítok az álmomban beköti a szememet és bevezet egy szobába ahol lehúzza rólam a kendőt. ott meztelen férfiak várnak, hol csak 1-2, de van amikor több. a folytatás változó, van amikor rám támadnak és erőszakosak, van amikor én megyek oda hozzájuk és szexelek velük. A nő az álmomban nem hasonlít anyámra mégis úgy szólítom.

L 17

2020. jan. 3. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erotikus. 😊 Nem vagyok a ffi-ak közt?
2020. jan. 3. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi nem tudhatjuk.. Van kapcsolatod? Valami hiányzik esetleg? Fiatalon 15 évesen nekem is volt egy olyan álmom hogy megismerkedtem egy nálam pár évvel idősebb lánnyal, együtt voltunk, és csak annyit mondott hogy "erre szükséged lesz" és valami felfrissülést éreztem és utána még vagy másik öt különböző korú alkatú nő jött, és a végén újra az első.. Valahogy így jönnek ki a vágyak ha az ember csak tanul .. De nem vagyok én pszichológus
2020. jan. 3. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
az érzéseid fontosak lehetnek. hogy hogyan viszonyulsz ehhez a nőhöz
2020. jan. 3. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy valami olyasmit üzenhet hogy "kislányom előbb-utóbb ki kell nyitni az ajtót és az élet hol ilyen hol olyan, előre nem tudhatod.."
2020. jan. 3. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt nem ÚGY mondom, tehát értsd jól:

Szerintem ez olyan komplex álom, álombeli történés, hogy ehhez egy hozzáértő kell. Persze nem ilyen álomfejtő nevű szélhámos, hanem jó pszichológus. Ő tudná dekódolni ezt a „sztorit” helyesen. Miért álmodod, mi mit jelenthet, honnan eredhet. Alapból ott kezdődik, hogy többnyire nem konkrétan az a jelentése egy álomnak, ami. Tehát jó eséllyel, hogy köze nincs a szexualitáshoz a szexuális jellegű álmodnak. Ez pont olyan, hogy valakinek a halálával álmodni sem azt jelenti, hogy a halálát kívánod, vagy meg fog halni.

2020. jan. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!