Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány meg tudja azt játszani hogy tetszik neki egy fiú?
Figyelt kérdés
Volt egy lány aki teljesen úgy viselkedett mintha tetszettem volna neki. Mélyen a szemembe nézett, finoman hozzám ért. Állandóan rám figyelt. De persze én is így viselkedtem vele.
De aztán talált egy nálam sokkal jobb, menőbb fiút és vele jött össze. De akkor ahogy velem viselkedett azt megjátszotta, vagy neki ennyire nincs lelke hogy hülyít össze vissza mindenkit?
2020. jan. 3. 10:45
1/6 anonim válasza:
Lehet bejöttél neki, de egy másik srác jobban. Szégyen, hogy élni mer a szabad akaratával.
2/6 anonim válasza:
Sajnos ez így megy. A lányok ilyenek, sokkal több fiú "tetszik meg" nekik mint a srácoknak csaj.
Azonban nem igazán érdekli őket: hogy nézel ki, hanem mennyire tepersz értük. Nyugodj meg,a nálad sokkal menőbb srác mellett is csak addig marad ameddig nyomul.
Ez ellen csak a szerelem az orvosság.
3/6 anonim válasza:
Van az a pénz, de ezek szerint a másiknak több volt
5/6 anonim válasza:
Nem kicsit, nagyon meg tudják egyesek ezt játszani.
6/6 anonim válasza:
Nem találsz olyat, aki nem hagy el amint talál jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!