Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elmúlik ha lesz egy komoly barátnőm? 18/F
Nincs ezzel gond. Nálunk is volt 2 olyan lány, akire a fél évfolyam recsizett, engem is beleértve.
Ennek már 15 éve, még manapság is előveszem a képeiket, csak a nosztalgia kedvéért, de sose volt gond a kapcsolataimmal miattuk. Mindkettőnek megvan a helye. :P Csak bírd patronnal.
Volt egyetemi szaktársamat néztem évekig napi szinten instán, nem maszturbáltam, csak néztem, pedig már házas volt, sőt, azóta gyereke is lett. Hónapokig nem tudtam, hogy ez most meddig lesz, minek nézzek egy azóta 2 gyerekes anyukát (aki amúgy ma lehetne az én feleségem, de elrontottam), míg végül eldöntöttem, hogy a születésnapomon megnézem utoljára, és annyi. Így is lett, azóta nem néztem. Azóta csak szingliket nézek, de már ez se nagy függőség.
Szóval sikerülhet a leszokás igen. Nem tűnik nagy sztorinak az enyém, de tényleg rá voltam függve, akkor is, mikor kapcsolatban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!