Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetnem ra a baratnom, hogy csinaltassa meg a melleit?
Csinàltatná meg a franc, más kedvéért.
Ha nekem megfelel, úgy marad.
nekem nem volt
de a barátnőmnek igen a pasija fizette ugyan csak... kb 1 év múlva kivetette mert folyamatos gerinc és hátfájásai voltak a mellek miatt. a mellei amúgy szépek voltak de a műtétek miatt tönkrement és szoptatni sem tudott rendesen.
szóval én csak azt tudom ajánlani h akkor legyen műtét ha:
1. extrém kicsi mellei vannak és ez zavarja öt
2. ha ö maga kéri akarja a szilikont
egyéb esetben ne akard rákényszeríteni mert elég komoly következményei lehetnek. gondolkodj h már most mennyire lehúztad az önbecsülését és önbizalmát azzal h ezt felvetetted! és gondolkodj h miért akarsz szexbabát csinálni belőle és h miért nem keresel inkább olyat aki neked megfelel? és miért nem tiszteled a másik testét és a teste fölötti döntésének kizárólagosságát?
mondjuk cserébe tegyél szilikont a farkadba mert valószínűleg ez lenne a megfelelő csereérték!
Nekem is tetszik, de nem mondanék ilyet neki.
Majdnem olyan, mint ha farok hosszabbító műtétet kérne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!