Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen élményeket szereztetek szilveszter este?
A párotokkal/ismerőssel/ismeretlennel? Kettesben vagy több pasival? Otthon vagy buliban?
Kinek hogy alakult az estéje?
Este együtt mentünk volna el a pasimmal bulizni. De valahol egy csunya fordulatot vett a dolog és hozzam vagott eleg durva dolgokat es azt kiabalta,hogy tunjek el az eletebol. En kiakadtam, sirtam az egyik baratnomnek egy fel , közben iszogattunk,, mire ő mondta,hogy szarjam le es menjek el vele inkabb egy hazi buliba. Igaz ekkor mar jocskan spicces voltam és nem nagyon nem voltam kepben, de egy pillanatra mintha lattam volna a bejaratnal az akkor mar 1,5 oraja exemet. Nem torodtem ezzel a tennyel, gondoltam biztos csak bekepzeltem. Ahogy telt az ido megismerkedtem egy sraccal, elmeselte hogy a legjobb baratjanak a hazaban vagyunk. Kertem,hogy kiserjen el es mutassa meg hol van a mosdo. Bekisert, es a furdoszobaval egyben volt a wc is. Egy kis fal valasztotta el. Mentem pisilni es fel sem fogtam,hogy bejott velem egyutt az illető, csak arra lettem figyelmes,hogy megkérdezte nem vagy szégyellős? Mondtam neki,hogy nem vettem észre hogy bejött ő is, de egyébként nem vagyok az. Erre ő: Ha nem vagy az, akkor pisilj meztelenül. Mondtam neki,hogy kizart dolog, 1 perc és jövök vissza várjon meg. Elintéztem dolgom és mentem vissza a fürdő részbe, kezet mostam és odalépett hozzàm,hogy várjak segít megigazítani a ruhámat (egy olyan top volt rajtam ami elol cipzáras azon egy bolero és egy farmernadrag plusz magassarku). Ahogy a topom huzta lejebb a derekamon megjegyezte “ milyen kis trükkös ez a ruha, igazi cipzár?) mondtam neki,hogy igen, de ezzel egy időben már kis is próbálta és lehuzta a mellemnel egy darabig. Alltam szotlanul, es csak neztem ra. Azt mondta tenyleg nem vagy szegyenlos es tovabb huzta a cipzárt, ekkor mar a melleim majdnem teljesen kint voltak. A hasamon össze volt még húzva, így az adott annyi tartást,hogy éppen csak pár miliméterre legyen a mellbimbómtól a póló, plusz a mellbimbóim is hegyesek voltak így abban megakadt a cipzár belső része. Ránézett a melleimre néhány másodperc eltelt és azt mondta “Nagyon szépek” majd levette rólam a bolerot és közben hozzám simult, majd megcsokolt. Tovabb huzta a cipzárt, ekkor mar felmesztelenul alltam a furdoszoba kozepen, belenyult a nadragomba, megfogta a fenekem en pedig elkezdtem simogatni az ágaskodó hímtagját. Aztan egyik dolog kovette a masikat és lefekudtem vele. Mikor vége lett megkérdezte a nevem, én pedig mondtam,hogy ez maradjon inkább titok és egy gyönyörű éjszaka amit nem rontunk el egy másik éjszakával/nappal. Így is lett. Ő kiment én pedig összeszedtem magam és 10 perccel később kimentem én is. Gyorsan mentem a baratnőmhöz aki ekkor már mindenhol keresett. Mondtam is neki,hogy azonnal lépjünk le, de mondta,hogy bemutat egy srácnak aki maid elfeledteti velem az exem. Mondtam oké, a bejáratnál kint megvárom, siessen majd mindent elmondok. Kis idő mulva megerkezett 2 sráccal. Az egyikel ő kavart a másikat pedig bemutatta nekem. Elmentünk egy kozeli kocsmahoz, es beultunk hogy igyunk meg valamit. Viszont a baratnom a kocsmaban osszetalalkozott egy regi ismerosevel es ezutan nem is erdekeltuk őt. Ott maradtam 2 fiuval, mondtam hogy lassan megyek mert sokat ittam es pihennem kene. A ket fiu felpattant egyszerre hogy hazakisernek. Mondtam kiserjenek, mi baj lehet abbol. Ahogy elindultunk egybol elkezdtek kacerkodni velem, en pedig tars voltam benne. Mondta az egyik srac ne menjek meg haza itt lakik a kozelben, igyunk még valamit nála. Mondtam nem, mert lehet ott elalszok ahogy felérünk. Mondta a srac aludhatok nala nyugodtan. Gondoltam jo akkor menjunk. Kertem tole egy sima polot,hogy hagy vegyem át mert ez a cipzáros nagyon kényelmetlen. Adott egy polot en pedig ott azonnal lekaptam mindent és felvettem a sima polot. A ket srac par masodpercig nezett ram utana az egyik megszolalt,hogy megnezem mit tudok hozni. A masik srac pedig vegig engem bamult es probalt beszelgetni. Ittunk meg egy kicsit es mondtam,hogy ideje lenne aludni. Ekkor az egyik srac mondta hogy bekiser, en pedig mondtam hogy inkabb a nappaliban aludnek. Levettem a nadragom es alltam elottuk egy poloba. Es bugyiban, majd hatatforditva nekik előre hajolva elkezdtem pakolni a kanapen levo taskamban. Ekkor tudatosult bennuk hogy szabad a palya, de zavarban voltak, gondolom nem ugy terveztek hogy mindketten egy csajjal lesznek. De az egyik srac osszeszedte magat es odajott hozzam, majd a masik is csatlakozott, veluk nem fekudtem le. Viszont mindkettonek hagytam,hogy megujjazzanak, a bimboimat nyalogassak, csokoloztam veluk es leszoptam őket.
Majd lefekudtem aludni, ejszaka felriadtam hogy valaki bejott a lakasba, de nem foglakoztam vele aludtam tovabb. Reggel mikor felkeltem mar a parosbol az egyik srac és aki ejszaka jott be srac a konyhaban beszelgettek. Hogy este a hazibuliban a furdoben az egyik haverjuk megdugott egy lanyt, pedig csak pisilni kiserte be de osszejott a dolog. Ezutan felultem es mondtam a paros egyik tagjanak, hogy hazamegyek. Mondta,hogy okés de a teloszamom felirhatja-e mert olyan szimpatikus lány vagyok. Lediktaltam a szamom es kerdezte a nevemet is. Majd a konyhabol felpattan az ejszaka folyaman bejovő srác és elkezdett ordítani,hogy mi van? Odarohant hozzánk rámnézett én ránéztem. És ekkor láttam meg,hogy az exem az aki szinten ennél a sracnal aludt a buli után... ... Csak viccelek. Otthon aludtam. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!