Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti mennyire tudnátok tolerálni egy párkapcsolatban, ha nincs csókolózás?
Az a helyzet, hogy valamiért nem bírom elviselni a nyelves csókot. Az erotikával semmi bajom amúgy, szeretem a simogatást, a puszilgatást bárhol. A nő ajkát is szeretem puszilni, de a nyelves csók az már engem lohaszt, nemhogy izgatna. Régebben azt hitten, hogy csak a korom miatt van, és majd kinövöm, de csak rosszabb lett! Ti tudnátok olyan kapcsolatban élni ahol nincs csókolózás, ha egyébként a szexszel minden rendben? Elsősorban a 30-40-es korosztály véleménye érdekelne, de bárki válaszát szívesen veszem!
32/F
Engem zavarna. Nem lehet, hogy szerelemből kéne együtt lenned valakivel és akkor élveznéd?
Minden kapcsolatból kikopik a csók, a szex tovább megmarad, de hogy már az elején se legyen...
Én is ilyen vagyok. Szeretek hosszú szájrapuszit adni, de nyelvest nem
Eddig minden párom tudta ezt tolerálni, biztos a nők is tudják
23L
Én sem kedvelem a nyelves csókot, a nyelvek szájon kívüli összeérintése még oké, száj puszilgatásával sincs semmi bajom, de a nyelveset nem kedvelem. Ez van. Partnerem viszont imádja, így azért olykor kezdeményezem, mert tudom, hogy örömet okozok vele neki.
36N
Köszönöm a válaszokat!
2-es:Ha nem szerelemből lennék vele, akkor nyilván a ti véleményetek sem érdekelne! Ahogy a hatos válaszoló írta, nálunk is van csók ,viszont én nem szeretem, és sajnos rajtam látszik is! A párom pedig egyre inkább magára veszi ezt! Hiába mondom, hogy én soha nem szerettem a nyelves csókot, nem vele van a probléma!
Kicsit régi poszt, de azért hozzászólok :-)
Én is nagyon szeretem a csókot, mindenféle fajtáját,nem is tudnék meglenni nélküle. Legalábbis remélem, ez később sem változik.
De nekem is volt olyan kapcsolatom, amikor ez hasonló volt a tiétekhez képest: vagyis nem nagyon szeretett velem csókolózni nyelvesen. És tény hogy nekem is rosszul esett ez a tudat, több okból is.
Egyrészt azért mindig megfordult a fejemben, h én vagyok az oka, mert nem jól csinálom, ezért nem szereti.
Másrészt ha abból a szemszögből gondolkodtam rajta, hogy ő egyszerűen ilyen, nem szereti és kész, ne hibáztassam magam,akkor pedig hiányérzetem volt. Szóval nekem nem volt jó maga ez a tudat.
Remélem, nektek azért sikerült jó mederbe terelni a különböző igényeteket.
Azt tudom, hogy akiknek ez fontos(persze lehet más is, bújás, simogatás, beszélgetés stb. bármi, ami intimitás),és a párjának nem, annak mindig is lesz rá igénye, - vagyis valamilyen szinten kielégítetlen marad. Ha el is fogadja.
Ezért nehéz talán picit, mert neked így jó, neki úgy, és mégis egymást szeretitek. Így a ti, és hasonlóan különböző igényű párok esetében ez óriási dolog, hogy boldogok tudtok lenni. Nagyobb, mint azoknak, akik hasonlóak ebben, és csak úgy léteznek. Ezért talán értékesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!