Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondoltok miközben nézitek egy nő popsiját?
Figyelt kérdés
Feltéve hogy bejön nektek a nő.2020. jan. 1. 15:49
1/15 anonim válasza:
Hogy úgy megmarkolnám, belenyalnék
2/15 anonim válasza:
De kinyalnám a popsilyukát és a nuniját is. :)
4/15 anonim válasza:
Arra hogy vajon befizettem a villanyszámlat?
5/15 anonim válasza:
Szexre. De egy férfi akkor is a szexre gondol, ha a nő szemébe néz. Tudhatnád már... 🙂
6/15 anonim válasza:
Tennek rá vanillia fagyit tejszinhabot és nyalnám
7/15 anonim válasza:
Hogy milyen formás és rámarkolnék. Aztán széthúznám és kinyalnám.
8/15 anonim válasza:
Mikor mire.Néha a paprikás krumplira, néha arra, hogy befizettem-e a számlát, stb
9/15 anonim válasza:
Hogy széthúzom a farpofákat, benyalok a lyukhoz, végignyalom a vágányát, orr vissza, farpofák elenged, orr beszorul. 🙂
10/15 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hol látom. Felöltözve, miközben háttal áll nekem, vagy pucéran, miközben kutyapózban előttem térdel. Ha felöltözve látom, általában csak véleményezem, hogy szép popsi-e vagy sem ...és ha igen, akkor egyszerűen csak gyönyörködöm benne. Ugyanez a helyzet, ha pucéran van előttem kutyapózban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!