Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz ötlet lenne egyéjszakásban elveszíteni a szüzességem? Valaki tett így, van-e tapasztalata, megbánta? 20/L
Azt azért nem árt ha tudod hogy kialakul egyfajta lelki kötődés. Nem azt mondom hogy elkerülhetetlenül beleszeretsz, de az fix hogy ezentúl minden pasi teljesítményét az elsőhöz fogod mérni.
Ezért mondják hogy jobb ha érzelmek is vannak. Inkább olyanra gondolj minden új tapasztalatodnál akihez lelki dolgok is kötöttek, mint valami random pasira.
31/N
Szerintem nem feltétlenül. Mondom ezt úgy, hogy én mindig valami hülye szituációba kerültem közben.
Nekem sokkal könnyebb olyannal, akit nem ismerek.
Nem az. De ovszerrel. Tudni fogja vagy nem?
Neha kejenc palik buknak szuzekre, inkabb egy normals, aki azt se tudja.
Nekem ismeros testvere vette el, nem tudott rola. Addigra mar nem is igazan maradt valodi ertelemben. ( Harminc evesen, nogyogyasz is vizsgalt...)
Reg ismertem, de olyan egy allat volt, hogy barki az utcarol jobb lett volna.
18, miért, időhöz van kötve hogy mikor kötelező elveszíteni a szüzességet? Úgy beszélsz mintha csakis most veszíthetné el, és ha nincs olyan akihez érzelmek fűzik, akkor kénytelen egyéjszakással megoldani.
Én megvártam amíg találok olyat aki valóban számít. Addig meg egyedül voltam és nem szexeltem, ennyi.
A spontan dolgok a legjobbak
Jobb mint a megtervezett gyertyafenyes szarsag, minutan nem all fel a sracnak, annyira izgul es vegul egy elba**szott szar lesz az egesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!