Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire akadályozza szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire akadályozza szexet?

Figyelt kérdés
Ha egy ferfipocakos ( nem extrémül) de annyira , hogy nehezen vagy alig tudhajolni .....

2019. dec. 31. 12:08
 1/9 A kérdező kommentje:
A kérdésben forgó alak F/ 49
2019. dec. 31. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Akkor az mar extrem...
2019. dec. 31. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Én azért nem hajolok nehezen, és vannak pózok amit még kis fenekű csajjal is nehéz ettől. jóformán mind amikor nem derék szögben vagyok, a csaj pedig háttal van. Mert (20 centis cerkával lehet más lenne) nem ér be a hasam és a fenék találkozása miatt, csak a vége. Hát, a farkamon se én, se más nem tud növelni. Érdemes fogyni. jah, és úgy tovább tart egy szex, mivel tovább birod szusszal ha vékonyabb leszel (és leszek én is)
2019. dec. 31. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretek kövérebb pasikkal szexelni vékony lány létemre. Valahogy ez izgat fel. Amúgy vannak olyan pózok ahol semmiben nem akadályoz.
2019. dec. 31. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Mennyire akadályozza a szexet? Ha bírja a szexet és meg is van hozzá a farok nagysága akkor szerintem nem annyira, de ha kicsi, akkor inkább vágja le azt a kis bőrdarabot!!

26F

2019. dec. 31. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Volt 110 még 130 kilós ex pasim is

Simán szexeltünk

2019. dec. 31. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 120kiló vagyok és mackós. Sosem volt még gondomülve állva fekve simán jó,de misszionáriusban a legjobb. A popója alá teszek egy párnát akkor jó mélyre tudok különleges szögből menni 29f

#4es ezt nem értem, mi vonz bennünk? Még mi sem szeretjük magunkat. Mindenki nevében, köszönjük,hogy vagy.

2019. dec. 31. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a kiló számít, mert van olyan 120 kg-os férfi, akinek semmi pocakja nincs. Hanem az olyan elhízott férfiaknál van a baj, akinek akkora pocakja van, hogy lehajolva sem látja a saját farkát. Na ott már a kutyapóz is ugy megy, ha felhúzza a hasát.
2019. dec. 31. 13:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen , itt a pocakosokról volt szó , nem arról aki 120 kilò izom vagy jól oszlik el a túlsúlya
2019. dec. 31. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!