Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csak az análszex izgat? A női test is beindít de a pina valahogy nem annyira, sokkal szebb az ánusz és jó szűk is. Elég komoly probléma mert csak így tudok szexelni rendesen és erre leginkább szórakozóhelyeken kerül sor.
Figyelt kérdés
Sima kapcsolatban elvárás a pina nyalás.2019. dec. 31. 01:01
11/12 anonim válasza:
Nekem is egyszer odatette a barátnőm a fenekét az arcomba hogy most már dugjam meg végre rendesen ott is. Hát ezt nem kellett volna mert azóta más sem jár a fejemben csak a segge lyuka.
12/12 anonim válasza:
#11 Nálunk is így kezdődött, bár a mi esetünkben először én akartam és ő nem tiltakozott, de azóta nincs megállás, imádom dugni a seggét, másra sem tudok gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!