Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bukkake mennyire jön be csajoknak?
Biztos van akit izgat.
Engem is izgatna nukkakében a női dzerep, bár nem vagyok nö
Nem szoktátok figyelni hogy mennyire undorodnak a spermától? :D
Már egy sima szájbaélvezős jelenetnél is elképesztő fejeket vágnak, aztán miközben játszadoznak vele meg a szájukba veszik az ujjukat, direkt úgy kenik hogy kikerüljön a szájukból, meg próbálják kicsorgatni, de az elég illúzióromboló látvány. Úrinő amúgy sem köp, azt mondják :D Hát akkor még egy bukkake jelenetnél... Kb próbálják visszatartani a hányást, látszik rajtuk.
Az a helyzet hogy mi nők nem vagyunk ám oda túlzottan a spermáért. Az íze is fura, de a legdurvább az állaga. Szerintem ha azt mondanám hogy most egyetek meg egy nyers tojásfehérjét, nem sokan tennétek meg szívesen. Az emberek egyszerűen undorodnak a nyúlós textúrájú cuccoktól.
Sokan (én is) nagyon szívesen lenyelik a barátjuknak, de nem ám azért mert olyan isteni az íze vagy az állaga, hanem szeretetből. Mert jó látni hogy ez mekkora örömöt okoz a férfinak akit szeretek. Meg ebben sokkal több van. Legalábbis számomra. A teljes elfogadás.
De ha idegenek körbeállnak és pár perc múlva úszok a spermában, az rémes élmény lehet. Nem tudom elképzelni hogy ezt bárki is élvezetből csinálja. Viszont ezekért a jelenetekért sokkal magasabb árat fizetnek, ezért mindig lesz aki elvállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!