Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párodról akivel jegyben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodról akivel jegyben jársz kiderülne, hogy titokban pelenkázza magát és kisbabának öltözik amíg nem vagyok otthon mit tennél? Ez mit jelent? Pedofil? N

Figyelt kérdés
Javarészt otthon dolgozik programozóként, de anyukám nem messzi lakik és ő kifigyelte.
2019. dec. 30. 20:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
azonnal dobnám
2019. dec. 30. 20:53
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Tisztelem mások hóbortjait, de itt valami nagyon félrecsúszott.
2019. dec. 30. 20:54
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Asztabszki. Ezt beszéld meg vele
2019. dec. 30. 20:55
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Hát ott problémák vannak az biztos. Elküldeném pszichológushoz. Hallottam olyanról hogy nők csináltak ilyet mint szerepjáték szex közben de az egy közösen megbeszélt dolog a pár két tagja közt és csak szerepjáték. A te ügyedet viszont nem tudom hova tenni. Ha ő nem tud egy érthető indokot mondani vagy a pszichológus sem segít akkor én elhagynám jó eséllyel
2019. dec. 30. 20:59
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Infantilizmus

Nézz utána

N

2019. dec. 30. 21:00
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Létezik olyan, hogy pelenkafétis, sokakat érdekel még rajta kívül. Ennek semmi köze a pedofíliához. Hogy mennyire normális dolog, az már más kérdés.
2019. dec. 30. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Ez újabb kamu kérdés.

Elsőnek is legyél tisztába mit jelent a pedofil szó jelentésével a másik, meg biztos anyukád kifigyelte távcsővel ugye? Odament az ablakához vagy több méteres háztömbből digitális távcsővel kukkolta ugye? Csak úgy miért ne, mert ráérünk. Édes istenem, nem is értem minek nézem ezt az oldalt, amikor tele van kamukkal és kajak elhiszik sokan.

2019. dec. 30. 21:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád ezt megis, hogy figyelte ki ?

Köv partnered meg anyukád szerint tömeggyilkos lesz, aztán meg erőszakoló, és arra ébredsz 50 éves vagy, anyukáddal élsz, és szerinte senki nem elég méltó hozzád , bezzeg Ő

2019. dec. 30. 21:01
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem pedofília. Nem a gyerekek izgatják, hanem, ha ő van gyerek szerepben. A szexbe nekem sok minden belefér, talán még ez is, de megértem, ha valakinek kicsapja a biztosítékot. Szerintem beszélj a paroddal első körben.
2019. dec. 30. 21:02
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
#7 nem feltétlenül kamu. Az én anyám elől a legapróbb ajándékot sem tudom elég jól eldugni mert annyira szereti beleütni a dolgát mindenbe. Sőt egyszer titokban elmentem otthonról de ő tudott róla mert a cipőm kb. 10-20 centivel arrébb volt másnak mint ahova előző nap leraktam. Lehet az ő anyja is ilyen típusú ember nem tudhatod :D
2019. dec. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!