Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti nem sajnáljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem sajnáljátok a szolidabb, nem rámenős fiúkat hogy ők csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem jutnak lányhoz?

Figyelt kérdés

Legtöbb lány visszautasítja az ilyen fiút de attól még emberileg lehet rendes és ő is vágyik egy lányra.

Megszerettük egymást egy lánnyal, de a végén talált nálam menőbb fiút.

2019. dec. 30. 11:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Szia,

Nőként mondom, ne keseregj. Nincs olyan hogy menőbb. Az egyetlen örök érvényű igazság hogy "a stílus maga az ember". Alakítsd ki a saját ízlésed és stílusod. Egy "valamilyen" férfi könnyebben talál magának párt mint egy semmilyen. A stílust most egyáltalán nem a külső megjelenésre értem.

Üdv, 28N

2019. dec. 30. 11:37
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Egyáltalán nem sajnálom. Pont nem érdekel.
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
A lányok a rossz fiúkat szeretik. A valóság már rég nem olyan mint a filmekben.
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Egyáltalán nem m, full nem érdekelnek
2019. dec. 30. 11:42
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Te sajnálod azokat a lányokat, akik nem jutnak fiúhoz, és nem is akarnak változtatni magukon annak érdekében, hogy ez ne így legyen?
2019. dec. 30. 11:45
 6/14 anonim ***** válasza:
17%
#8 Tudjuk, hogy csak azért szajházod le a nőket mert neked még egy se tette szét a lábát!
2019. dec. 30. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:
5%
Ez tényleg elmebeteg. Azt hittem trollkodik.
2019. dec. 30. 11:57
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
És a nyolcas válaszolónak fogalma sincs arról, hogy miért kerülik a nők...
2019. dec. 30. 11:59
 9/14 orton ***** válasza:
68%
Úgy látom valaki a saját hibáit nem akarja belátni az tuti. Így mindig te leszel az áldozat.
2019. dec. 30. 12:13
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Nekem alapelvem,hogy pasiknál nem kezdeményezek,ebben régimódi vagyok. Na most egy szolid srác nem fog kezdeményezni. Ez a tapasztalat.

A másik,hogy én szeretem ha a pasinak van tartása és magabiztos.

Jártam visszahúzódóbb sráccal és nem ment vele,ezért sem tudok esélyt adni nekik.

Ez a mindent én találjak ki,én kezdeményezzek mindent,nekem ez annyira nem.

Mikor mondom találjuk ki együtt mihez lenne kedvünk,akkor jajj bármi jó ami neked is :D jajj én ezt nem bírom.

Nem ismerlek téged,de nekem sajnos a szolid srácokkal nincs jó tapasztalatom.

2019. dec. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!