Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be tudnék fogadni ekkora méretet popsiba?
Van egy nagy farkú ismerősöm, tényleg szép méretekkel lett megáldva. (25/5) És nagyon szeretnék vele szexelni, de a szűk puncimat nem áldoznám fel, szóval fenékbe szeretném, mert oda mindig is akartam. Csak a kérdés az, hogy ekkora méretet lehetséges befogadni?
18/L (Mell, punci van, nem vagyok pasi:D)
Hát nekem elég nagy popsim van, de 25 centitől szerintem szét szakadna, úgyhogy neked se ajánlom.
szintén 18/L
Kérdező de szerinted akkorát be tudnál fogadni mint a 6-os, vagy nagyobbat is?
Szerinted van akkora segged mint neki?
Mi köze van ahhoz, kinek mekkora a segge, hogy mekkora farkat tud befogadni? Ezt már alapból nem értem.
Meg azt sem, miért a segglyukadat akarod szanaszét tágítani. Az mennyivel jobb, mint a puncit "beáldozni"?
Ja, és ezt a 25/5-öt a srác maga mondta? Gondolom, nem te mérted le neki... Már csak azért, mert ha ő mondta, jó néhány centit nyugodtan levonhatsz belőle szerintem. Persze elhiszem, hogy így is átlagon felüli neki, de a 25/5 egyszerűen irreálisan hangzik, már bocs.
A kamuk beszelgetnek egymassal?:D
25 centis fa sz, 27,5 ... Ahha :)
19.5 meg realis, de a tobbi... Hagyjuk mar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!